Jump to content

Εγγραφή στο κινητό από ραδιόφωνο FM χωρίς ιντερνετ.

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Εγγραφή στο κινητό από ραδιόφωνο FM χωρίς ιντερνετ.

apps.31097.13583576980634238.8e78e5da-ed

Στο παλιό smart κινητό μου με android 4.4 έχω εικονίδιο του ραδιοφώνου για άκουσμα τοπικών σταθμών χωρίς ιντερνετ που μου επιτρέπει να κάνω εγγραφή κάποιου ωραίου τραγουδιού.

Στο νέο κινητό μου με android 9 το εικονίδιο του ραδιοφώνου είναι μόνο για άκουσμα τοπικών σταθμών, δεν έχει το μαγικό κόκκινο κουμπάκι για εγγραφή ήχου από το ράδιο.

Έψαξα στο google play για κάποια aplication με radio fm που να μου επιτρέπει να κάνω εγγραφή off line αλλά δεν βρήκα. Όλες οι εφαρμογές με ράδια αν και λένε ότι παίζουν radio off line δεν το παίζουνε πάντα θέλουνε wifi+internet.

Ξέρετε κάποια εφαρμογή android που να παίζει τοπικά ράδια στα fm χωρίς internet με δυνατότητα εγγραφής?

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Μπα...δεν έχω ιδέα...ψάξε στο ιντερνετ μήπως βρείς  κάτι.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Το ψάχνω με τους λεβέντες σε άλλο φόρουμ. Άν υπάρχει θετική εξέλιξη θα την αναφέρω εδώ γιά όσους έχουνε το ίδιο ερώτημα με μένα 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Βρηκα την εφαρμογή nextradio free live fm radio που είχε 10.000.000 download και που επέτρεπε να λειτουργεί τοπικό ραδιόφωνο χωρίς  ιντερνετ  εφόσον το κινητό περιέχει ραδιοφωνικό τσιπ. Η εφαρμογη βρισκεται στην ιστοσελιδα  https://www.apkmirror.com/apk/nextradio/nextradio-free-live-fm-radio/nextradio-free-live-fm-radio-6-0-2492-release-release/nextradio-free-live-fm-radio-6-0-2492-release-android-apk-download/


Κατέβασα το APK τής εφαρμογής απο την παραπανω σελίδα και ημουνα αισιοδοξος αν θα το βάλω στο HONOR οτι θα δουλεψει το ραδιόφωνο με εγγραφή. Ημουνα αισιόδοξος γιατι είναι εφαρμογή που προορίζεται για ANDROID 4.4 και πάνω, όπως ακριβώς είναι το smart κινητο μου που εχει ANDROID 4.4 με ράδιο που κάνει εγγραφή.


Τελικα ομως η εφαρμογή nextradio free live fm radio αν και εγκαταστάθηκε κανονικά στο HONOR όμως δεν δούλεψε. Δεν δούλεψε ο συντονισμός και εύρεση των ραδιοσταθμών στα FM. Ο λογος ειναι οτι η εφαρμογη δουλευει σε συσκευες με Snapdragon επεξεργαστή ενω η δικη μου συσκευη HONOR 8Α έχει επεξεργαστή  Mediatek MT6765

 
 

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...