Jump to content

Πρεμιέρες νέων σειρών στην Cosmote TV

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Πρεμιέρες νέων σειρών στην Cosmote TV

11/09/2020

COSMOTE-TV_new-streaming-service-1.thumb.jpg.43591bcfa59ca828110caf4b60a2b135.jpg

Συνεχίζει να επενδύει στο ξένο πρόγραμμα η Cosmote TV. Με δύο κανάλια σειρών, το Cosmote Series και το Cosmote Series Marathon HD, και τις δυνατότητες της νέας πλατφόρμας επιχειρεί να ανταγωνιστεί το Netflix, που απολαμβάνει ένα προνομιακό καθεστώς με τη μη καταβολή φόρων στο Ελληνικό Δημόσιο.

Οι ξένες σειρές πρώτης προβολής συνιστούν ένα κίνητρο για τη διατήρηση και προσέλκυση ενός κοινού που δεν παρακολουθεί αθλητισμό ή δεν έχει χρόνο για ταινίες. Πρόκειται για τις σειρές «A Confession» του βρετανικού ITV, παραγωγής 2019, τον τρίτο κύκλο της σειράς «A.P BIO» και το «I Hate Suzie» του NBC Universal, που ήδη έκαναν πρεμιέρα στο Cosmote Series Marathon HD.

Ο προγραμματισμός προβλέπει τη μετάδοση των σειρών «Gold Digger» (11/9) του ITV, «DNA» (12/9) των France Telecomplex και Newen, «Gangs of London» (13/9) του NBC Universal, τις σειρές του BBC «Guilt» (18/9) και «We Hunt Together» (18/9), το «Les Norton» (25/9) της Australia Sonar, το «Deutschland ‘89» (26/9) της Germany Fremantle, το «Little Birds» (27/9) του ITV. Και ακόμη το «The Late Late Show with James Corden (10/9), το «The Singapore Grip» (14/9) του ITV, το ντοκιμαντέρ «Enslaved» (15/9), τη μίνι σειρά «McDonalds & Dodds» (20/9) του ITV, τον τέταρτο κύκλο της σειράς «Fargo» (28/9) της MGM και το «The Comey Rule» (29/9) του CBS.

http://www.typologies.gr/premieres-neon-seiron-stin-cosmote-tv-2/

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...