Jump to content

Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στην ΕΡΤ Sports

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας στην ΕΡΤ Sports

17417e5a8e3a931b02652df9bfc9551e_S.thumb.jpg.ce092c4d6c3f784f111bdc5e4baba48b.jpg

Η τελευταία πράξη της ποδοσφαιρικής σεζόν, ο Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, που διεξάγεται στο Ολυμπιακό Στάδιο την Κυριακή 30 Αυγούστου 2020, θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ Sports σε live delay, αμέσως μετά τη λήξη του 90λεπτου, στις 23:00.

Τέσσερα χρόνια μετά την τελευταία τους αναμέτρηση σε Τελικό Κυπέλλου, ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα ξίφη τους, διεκδικώντας ξανά το τρόπαιο.

Ο πρωταθλητής και πολυνίκης του θεσμού, Ολυμπιακός, επιχειρεί να επιστρέψει στον τίτλο έπειτα από πέντε χρόνια και να κατακτήσει το 28ο Κύπελλο στην ιστορία του.

Από την πλευρά της, η Ένωση φτάνει στον Τελικό για πέμπτη διαδοχική χρονιά. Την τελευταία τετραετία έχει καταγράψει μία νίκη, όταν το 2016, απέναντι στον τωρινό της αντίπαλο, πανηγύρισε το 15ο Κύπελλο στην ιστορία της.

Τον αγώνα περιγράφει ο Γιώργος Χαϊκάλης.

https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/32295-o-telikos-kypellou-elladas-stin-ert-sports?fbclid=IwAR0dac2pzcTM7DK3FP7b0DajjCKeMRKozFg3C4rSdxoDFhddr9zcLYHLTNo#.X0dqJ9vJqFg.facebook

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Τον τελικό θα τον δείξει ζωντανά και το Σερβικό τηλεοπτικό κανάλι Arena Sport 2 HD Serbia .:k05164::k05164:αλλά και το κανάλι της Cosmote Sport 1 HD .

Επεξεργάστηκε από ioanis
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

lovera.thumb.jpg.8e2ed508b964bc72e644fd2c82b3832d.jpg

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Αναβάλλεται ο τελικός Κυπέλλου λόγω κρούσματος κορονοϊού στον Λοβέρα

Επιμέλεια: Sport24.gr Δημοσίευση: 29 Αυγ. 2020 21:38

Ο προγραμματισμένος για την Κυριακή (30/8, 21:00) τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αναβάλλεται λόγω κρούσματος κορονοϊού στον Μάξι Λοβέρα.

 

Αναβάλλεται ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό που επρόκειτο να διεξαχθεί την Κυριακή (30/8, 21:00).

Κι αυτό γιατί εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού, Μάξι Λοβέρα. Υπενθυμίζεται ότι θετικοί στον ιό είχαν βρεθεί μέσα στον Αύγουστο από την πλευρά των ερυθρόλευκων τόσο ο Ρούμπεν Σεμέδο, όσο και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης.

Η προβλεπόμενη διαδικασία που ακολουθείται από τον ΕΟΔΥ πέραν της απομόνωσης του κρούσματος είναι η καραντίνα της ομάδας για δύο ημέρες επαναλαμβανόμενα τεστ μέσα σε 48 ώρες. Υπενθυμίζεται ότι η φετινή αγωνιστική χρονικά παρατάθηκε λόγω της πανδημίας και των μεταβολών που έφερε στην εξέλιξη της σεζόν μέχρι 31 Αυγούστου.

Καθώς δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες μέχρι το τέλος της σεζόν, μένει να φανεί ποια είναι η λύση που θα δοθεί για τη διεξαγωγή του τελικού. Η Ένωση, της οποίας τα τεστ ήταν αρνητικά, από την πλευρά της ενημέρωσε ότι η αποστολή της ομάδας θα παραμένει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει αναμένοντας την επίσημη ενημέρωση από την ΕΠΟ.

https://www.sport24.gr/football/ellada/GreekCup/aek-olympiakos-anavalletai-o-telikos-kypelloy-logw-krousmatos-koronoio-ston-lovera.5746458.html

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...