Jump to content

COSMOTE TV: Τι γίνεται με τα κανάλια του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

COSMOTE TV: Τι γίνεται με τα κανάλια του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού

Γράφτηκε από: Ν.Δ.

663271a0576d13b5e82d6ca624ffc130_S.thumb.jpg.c62c885f86531885fa0841cff823a8fd.jpg

Ουσιαστικά κλεισμένη θα πρέπει να θεωρείται η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ COSMOTE TV και ΠΑΟΚ, προκειμένου το PAOK TV, να ενταχθεί στα pay per view κανάλια της συνδρομητικής πλατφόρμας. Έτσι, όποιος συνδρομητής επιθυμεί, θα μπορεί να "αγοράσει" το αθλητικό γεγονός της ποδοσφαιρικής ομάδας του, ΠΑΟΚ και να το εξοφλήσει στον μηνιαίο λογαριασμό του στην  COSMOTE TV. Όσον αφορά στις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Παναθηναϊκού ολα είναι ανοιχτά. Αν ο ΠΑΟ πάει στο μοντέλο με το ΠΑΟ TV, από την πλευρά της COSMOTE TV έχουν  ηδη δημιουργηθεί τεχνικά οι προϋποθέσεις για να ανέβει το κανάλι άμεσα στην πλατφόρμα. Όμως η εκτίμησή μας είναι πως παρά τα όσα γράφονται, οι πράσινοι δεν επιθυμούν τη δεδομένη χρονική στιγμή να πάνε σε λύση τύπου ΠΑΟΚ TV. Με την ομάδα να έχει αφεθεί τα τελευταία χρόνια  στη μοίρα της,  μακριά από επιτυχίες και πρωταθλήματα, χωρίς βλέψεις και προοπτική για κάτι καλύτερο, θα ήταν μάλλον ουτοπικό η διοίκηση του ΠΑΟ να πιστεύει πως μπορεί να κερδίσει, απευθυνόμενη στο πολυπληθές μεν, απογοητευμένο δε κοινό της ομάδας. Και η Nova όμως ειναι σίγουρο πως δεν επιθυμεί να χάσει το ισχυρό brand name του Παναθηναϊκού από το αθλητικό της προϊόν. Έτσι, εφόσον ο ΠΑΟ δεχτεί από τη Nova μια οικονομική προσφορά που τον ικανοποιεί, θα συνεχίσει με τη Nova και θα αφήσει το project  του ΠΑΟ TV για το μέλλον.

https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/32189-cosmote-tv-ti-ginetai-me-ta-kanalia-tou-paok-kai-tou-panathinaikoy?fbclid=IwAR0L69T_sXylve1y-TFB7lmo8yO1msteoqquj1xiNTP2DAKukPr6xT1ojR8#.XzQJNo467YU.facebook

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...