Jump to content

«Κόπηκε» μετάδοση λίγο πριν τη σέντρα!

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

«Κόπηκε» μετάδοση λίγο πριν τη σέντρα!

f13ebdefeb077cfc0caf3d78afcd8c3c_XL.thumb.jpg.1d4b280e0e7304c3126b6f811a0af91a.jpg

Η Ομόνοια απολογήθηκε στους φιλάθλους της για την ταλαιπωρία και αναφέρει ότι θα διευθετήσει την επιστροφή των χρημάτων που έχουν πληρώσει για την παρακολούθηση της αναμέτρησης.

Κόκκινο από ΚΟΠ στην Ομόνοια για μετάδοση του φιλικού με Σαλαμίνα και οι «πράσινοι» καταγγέλλουν ότι ΚΟP TV και CYTA απαγόρευσαν τη ζωντανή προβολή της φιλικής αναμέτρησης.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια αναφέρει ότι, «αιφνίδια πριν μερικά λεπτά ενημερωθήκαμε από την Ομοσπονδία πως λόγω πνευματικών δικαιωμάτων δεν θα μας επιτρεπόταν η ζωντανή προβολή της αναμέτρησης, παρά το γεγονός πως εδώ και αρκετές μέρες έχουμε συμφωνήσει με τη γηπεδούχο ομάδα της Νέας Σαλαμίνας για τη ζωντανή μετάδοση της μεταξύ μας αναμέτρησης».

Η Ομόνοια απολογήθηκε στους φιλάθλους της για την ταλαιπωρία και αναφέρει ότι θα διευθετήσει την επιστροφή των χρημάτων που έχουν πληρώσει για την παρακολούθηση της αναμέτρησης.

 Η ΚΟΠ απάντησε στην ανακοίνωση της Ομόνοιας, σημειώνοντας ότι «προς αποφυγήν λανθασμένων εντυπώσεων ότι «διατηρεί τα τηλεοπτικά δικαιώματα προβολής των εντός έδρας αγώνων της Νέας Σαλαμίνας» και ότι «μέσω συμβολαίου που έχει συνάψει με τη Cyta, συμφώνησε για προβολή των αγώνων με γηπεδούχο τη Νέα Σαλαμίνα από την τηλεοπτική πλατφόρμα Cytavision». Διευκρινίζοντας ότι το συμβόλαιο καλύπτει επισήμους και φιλικούς αγώνες.

Πηγή :https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/32155-kopike-metadosi-ligo-prin-ti-sentra?fbclid=IwAR3Au1uSz7TiTScT0q-lns6zcZR4S4Fesx9TyLL9GAVLspvg4Vm1cix-_aI

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...