Jump to content

Η Δυτική Λέσβος δεν έχει εισέλθει στη ψηφιακή εποχή


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Η Δυτική Λέσβος δεν έχει εισέλθει στη ψηφιακή εποχή

b9e0a708b94e8a23844973e9eeee0212_S.thumb.jpg.710127dc5d5fa14f5c267c91dfe93a40.jpg

Ερώτηση προς τον Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κατέθεσε ο Βουλευτής Λέσβου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α-Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Μπουρνούς, σχετικά με τις κοινότητες της Δυτικής Λέσβου που παραμένουν χωρίς τηλεοπτικό σήμα. 

Συγκεκριμένα στην ερώτηση αναφέρεται: «Στη Δυτική Λέσβο, μεγάλο τμήμα της περιοχής του αντίστοιχου Δήμου δεν καλύπτεται από τους πομπούς ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος της πλατφόρμας Digea. Πρόκειται για τις περιοχές Συκαμινιάς, Σκάλα Συκαμινιάς, Λεπέτυμνου, Aργένου, Εφταλούς, Λισβορίου, Βασιλικών, Σιγρίου, Μεσοτόπου, Άντισσας, Γαβαθά, καθώς και τμήματος του Μολύβου.  Λόγω του μεγάλου αριθμού κοινοτήτων χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, με δύο επιστολές του προς το υπουργείο σας, στις 12 Δεκεμβρίου 2019 και 4 Φεβρουαρίου 2020, μετέφερε το αίτημα των κατοίκων και του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου να ενεργοποιηθεί ο τηλεοπτικός πάροχος Cosmote TV για να τερματιστεί ο αποκλεισμός των παραπάνω κοινοτήτων από την ψηφιακή εκπομπή των ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Ωστόσο, μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει ανταπόκριση και επίλυση του προβλήματος.»

Επικαλούμενος τα παραπάνω, ο βουλευτής ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να ενεργήσει άμεσα, ώστε να εξασφαλιστεί η ψηφιακή τηλεοπτική κάλυψη όλων των περιοχών της Δυτικής Λέσβου.

Πηγή: https://www.emprosnet.gr/politiki/i-dytiki-lesvos-den-exei-eiselthei-sti-psifiaki-epoxi

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...