Jump to content

"42°C" η νέα σειρά μυθοπλασίας της COSMOTE TV !

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

"42°C" η νέα σειρά μυθοπλασίας της COSMOTE TV !

83560843ba0bd77f40454f1f3f60fe88_XL.thumb.jpg.9d56470cdbdb575ea24a93f75898a57c.jpg

 

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εξ’ ολοκλήρου στο νησί της Κέρκυρας (ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι) σε εκτέλεση παραγωγής Tanweer Productions.

 

Συνεχίζει να επενδύει στην παραγωγή νέων σειρών μυθοπλασίας η COSMOTE TV. Το νέο εγχείρημα της συνδρομητικής πλατφόρμας σύμφωνα με πληροφορίες, ονομάζεται "42°C" και πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ, 8 επεισοδίων. Αφηγείται μία ιστορία εγκλήματος: Μία οικογένεια και όλη η τοπική κοινωνία ενός μικρού νησιού κλονίζονται από τον απροσδόκητο θάνατο μιας έφηβης. Η νεαρή κοπέλα βρίσκεται νεκρή στο ίδιο ακριβώς σημείο, που βρέθηκε και η μητέρα της, 6 χρόνια πριν. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν εξ’ ολοκλήρου στο νησί της Κέρκυρας (ξεκινούν μέσα στο καλοκαίρι) σε εκτέλεση παραγωγής Tanweer Productions.

Οι βασικοί πρωταφωνιστές της σειράς είναι οι : Χρήστος Λούλης, Κατερίνα Λέχου, Theo Alexander, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Έμιλυ Κολιανδρή, Μπέτυ Αποστόλου ενώ θα προστεθούν και άλλα γνωστά ονόματα μιας και το κάστ δεν έχει κλείσει ακόμη. Στη σκηνοθεσία είναι ο Γιώργος Παπαβασιλείου, ενώ στα βασικά πόστα της παραγωγής της νέας σειράς  η COSMOTE TV επέλεξε να συνεργαστεί με στελέχη  με τα οποία έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με ιδιαίτερη επιτυχία (Ευτυχία, Έτερος εγώ, Tehran κ.ο.κ)

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/31858-42-c-i-nea-seira-mythoplasias-tis-cosmote-tv?fbclid=IwAR0gvsyQyVuvzYMWREEf7O0jLmFa_dQmqSZ2wbjAm7qi8V2QNpzdUVJf09I#.XwxJh__9E5s.facebook

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...