Jump to content

REDLINE LNB


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

REDLINE LNB

de50257f5f2ad49cf4aa41a6681a49d8_XL.thumb.jpg.dfd4f184c3c91c267e27bd38fa4a5843.jpg

Η εταιρεία Astra Sat διαθέτει μεγάλη γκάμα LNB της Redline που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών της για την απευθείας και ανεξάρτητη τροφοδοσία διαφορετικού αριθμού διαμερισμάτων. Διαθέτουν πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου 0.1dB και διάμετρο λαιμού 40 χιλιοστών για να μπορούν να τοποθετούνται στην ειδική υποδοχή στήριξης κάθε κατόπτρου. Η σειρά περιλαμβάνει μοντέλα SINGLE, TWIN, QUAD και OCTO που μπορούν να εξυπηρετήσουν με ταυτόχρονη παροχή σήματος έναν, δύο, τέσσερις και οχτώ ανεξάρτητους δορυφορικούς δέκτες αντίστοιχα. Διατίθεται επίσης και μοντέλο Multi Degree 1+1, το οποίο είναι ένα διπλό LNB που καλύπτει τις ανάγκες για ταυτόχρονη λήψη σήματος από δύο δορυφόρους. Έχει ενσωματωμένη ρυθμιζόμενη βάση 0-37 χιλιοστών που επιτρέπει την προσαρμογή του σε οποιωνδήποτε διαστάσεων κάτοπτρο για λήψη σημάτων από δύο δορυφόρους με μέγιστη απόσταση 6 μοιρών μεταξύ τους, γεγονός που καθιστά τη χρήση του ιδανική για συν-εγκατάσταση Nova-COSMOTE TV.

Astra Sat, τηλ.: 2310 – 784232.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

https://www.e-shop.gr/maclean-mctv-254-lnb-quad-satellite-converter-p-PER.534119 

Τι διαφορά έχει αυτο από τα άλλα ελενμπι

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Η διαφορά σε σχέση με απλά lnb (  single) που είναι για έναν δέκτη   με αυτό εδώ  QUAD lnb μπορείς να κατεβάσεις 4 καλώδια απο το ίδιο μάτι και να τροφοδοτήσεις 4 διαφορετικούς δέκτες ήτοι μέσα στο ίδιο διαμέρισμα ήτοι ακόμα ...ακόμα και σε διαφορετικά διαμερίσματα και ο κάθε δέκτης θα λειτουργεί  αυτόνομα. Αντί π.χ να έχεις 4 πιάτα για τον άστρα τώρα έχεις 1 και παίρνουν σήμα και οι υπόλοιποι δέκτες.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Το γεγονός ότι ο βαθμός θορύβου είναι στα 0,3 db εγώ δεν θα το πλησίαζα μιά και είναι λίγο ......αναίσθητο και δεν αντιλαμβάνεται εύκολα SCPC συχνότητες που ως γνωστόν έχουν χαμηλό s.r.

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Καλα εκεί στο e-shop ειναι για γελια. Μετάφραση από το google για το lnb.Που δεν αναφερει το βασικό. Οτι εχει 4 εξόδους και τροφοδοτεί 4 δορυφορικούς δέκτες. :classic_blink: Aντι αυτού γράφει (διαθέτει τέσσερις μετατροπείς πλήρους εμβέλειας σε ένα περίβλημα) 

Ο τετραπολικός δορυφορικός μετατροπέας Premium LNB διαθέτει τέσσερις μετατροπείς πλήρους εμβέλειας σε ένα περίβλημα. Ο μετατροπέας Quad Maclean MCTV-254 είναι μια συσκευή υψηλής ποιότητας με πολύ χαμηλό θόρυβο. Μπορεί εύκολα να χειριστεί τη λήψη σήματος HD. Ο μετατροπέας τοποθετείται στο δορυφορικό πιάτο σε μια τυπική βάση 40 mm. Ο μετατροπέας MCTV-254 Premium διαθέτει ένα ανάγλυφο λογότυπο στο περίβλημα, ώστε να μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε έναν αρχικό μετατροπέα Maclean.

Συχνότητες εισόδου: 10.7GHz - 12.75GHz.

Συχνότητες εξόδου: 9.75 / 10.6 Ghz.

Noise figure: 0.3dB.

Gain: 60dB.

Lower frequency generator L.O. lower: 950-1950 Mhz.

Upper frequency generator L.O. upper: 1100-2150 Mhz.

Χρώμα: Μαύρο.

Link to comment
Share on other sites

To θέμα είναι ότι πρόκειται για την επίσημη σελίδα της εταιρείας στην ελληνική γλώσσα, που αντί να κάμουν μια σωστή μετάφραση του κειμένου, αντίγραψαν πιστά την μετάφραση του Google... Εν πάση περιπτώσει, οι τιμές του e-shop είναι πολύ καλές. Να δόσω ένα παράδειγμα: Πριν 2 χρόνια χρειάστηκα το twin LNB 0.1dB της AMIKO, που μεγάλο κατάστημα στην Κύπρο το είχε 40 ευρώ. Μπήκα στο σάιτ του e-shop, το βρήκα ακριβώς το ίδιο, το παράγγειλα τηλεφωνικώς, και σε 4 μέρες το είχα έξω από την πόρτα μου με μόνο 12 ευρώ! Φυσικά σήμερα με την πανδημία οι τιμές και ο χρόνος παραλαβής να έχουν αλλάξει για τις εκτός Ελλάδος αποστολές.

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...