Jump to content

Όλα δείχνουν ότι προχωράει το PAO TV!

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Όλα δείχνουν ότι προχωράει το PAO TV!

0c6fa55fd477422e64922ea07b94b238_S.thumb.jpg.341014149665c899035492bbac4f1e35.jpg

 

Όλα δείχνουν ότι το πλάνο του PAO TV προχωράει με γοργούς ρυθμούς και μέσα από αυτό θα μεταδίδονται τα παιχνίδια των πράσινων την νέα αγωνιστική σεζόν.

Σε φάση υλοποίησης του PAO TV βρίσκονται οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού. Στο πράσινο στρατόπεδο έχουν αποφασίσει οριστικά να προχωρήσουν με αυτή την επιλογή και μέσα από το PAO TV να μεταδίδονται οι αγώνες της ομάδας την νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παραγωγή των αγώνων θα γίνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ σημειώνεται πως στις σκέψεις των ανθρώπων του τριφυλλιού δεν είναι να πληρώνει ο κάθε φίλαθλος για το κάθε ένα παιχνίδι που επιθυμεί να παρακολουθήσει ξεχωριστά.

https://www.sdna.gr/podosfairo/734012_panathinaikos-ola-deihnoyn-pao-tv

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • Μέλος

Πότε κάνει πρεμιέρα το PAO TV;

 

Η πλατφόρμα αυτή θα μεταδίδει τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας, της Κ-19 ενώ υπάρχει η θέληση να μεταδίδονται και οι αγώνες όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πριν από λίγες μέρες είχε προαναγγείλει τη δημιουργία του Panathinaikos TV, με ανάρτηση της στα social media – εμείς το είχαμε αναφέρει καιρό πριν. Η δημιουργία του PAO TV βρίσκεται σε τελικό στάδιο και αναμένεται να κάνει... πρεμιέρα στο φιλικό με τον ΟΦΗ.

Η πλατφόρμα αυτή θα μεταδίδει τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας, της Κ-19 ενώ υπάρχει η θέληση να μεταδίδονται και οι αγώνες όλων των τμημάτων του Ερασιτέχνη.

Επιπλέον, το Panathinaikos TV ή PAO TV, θα δούμε πώς θα ονομαστεί, θα έχει γεμάτο πρόγραμμα με εκπομπές για συνεντεύξεις για το τριφύλλι.https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/32181-pote-kanei-premiera-to-pao-tv?fbclid=IwAR3Jtlt5QXtYG3yjLr4GuSYhFTfiCuPmBCBNGX9qlBaiqgo6w_tYduPnsNk

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Οριστικό! Συμφωνία Παναθηναϊκού και Cosmote TV

4e42573b4e0a0c0532fb886ba68f984a_S.thumb.jpg.fd59856408fa3f7c64c68787fda8e160.jpg

 

Ο Παναθηναϊκός ήρθε σε συμφωνία με την Cosmote TV κι έτσι οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν έναν έξτρα τρόπο για να παρακολουθούν το νέο κανάλι της ομάδας, το Panathinaikos TV ή PAO TV.

Σύμφωνα με τον ΣΠΟΡ FM 94,6 έχει επέλθει συμφωνία της διοίκησης των πράσινων με τη Cosmote TV για να συμπεριληφθεί το κανάλι στο μπουκέτο της συνδρομητικής τηλεόρασης.

Ωστόσο, αυτός δεν θα είναι και ο μόνος τρόπος για τους φίλους του Παναθηναϊκού να παρακολουθούν το περιεχόμενο του Panathinaikos TV. Η νέα «πράσινη» πλατφόρμα θα είναι προσβάσιμη και από το διαδίκτυο, με τους χρήστες του να μπορούν να την επισκέπτονται μέσω ενός απλού browser.

Λεπτομέρειες αναμένονται να γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες, ανάμεσα σε αυτές και το ακριβές περιεχόμενο του.

https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/32188-oristiko-symfonia-panathinaikoy-kai-cosmote-tv?fbclid=IwAR3aW3r8D35_dWjiNtJpspt2lkBGoiOf0otyjis1aJNjc8-55lY32D5bLZQ#.XzPWaLWDu68.facebook

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...