Jump to content

4,6 εκατομμύρια οι θεατές πειρατικών υπηρεσιών στην Ιταλία.

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

50510169eedaafd095b20b63ff01337a_XL.thumb.jpg.9d37b3d7daa3a92bd43161761458d69a.jpg

4,6 εκατομμύρια οι θεατές πειρατικών υπηρεσιών στην Ιταλία.

Μια έρευνα της ιταλικής Ένωσης Προστασίας του Οπτικοακουστικού Περιεχομένου (Fapav) εκτιμά ότι υπάρχουν 2 εκατομμύρια παράνομες συνδρομές συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ιταλία και 4,6 εκατομμύρια θεατές.

Η Fapav ισχυρίζεται ότι λίγοι Ιταλοί γνωρίζουν ότι η παράνομη συνδρομή τους, ύψους € 10 έως € 20 μηνιαίως, είναι απλά ο τελευταίος κρίκος μιας αλυσίδας που διαχειρίζεται η μαφία.

Ο εκτιμώμενος κύκλος εργασιών της παράνομης αυτής επιχείρησης μόνο στην Ιταλία παράγει κύκλο εργασιών περίπου 200 εκατ. Ευρώ ετησίως.

Σύμφωνα με μια έκθεση που παρουσίασε η ημερήσια εφημερίδα Corriere della Sera, ο πειρασμός του οργανωμένου εγκλήματος να εισέλθει στον τομέα αυτό είναι "ακαταμάχητος" επειδή η μέγιστη ποινή για όσους παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα είναι τέσσερα χρόνια, πολύ λιγότερο από ό,τι για την διακίνηση ναρκωτικών ή τον εκβιασμό. Επίσης, τα λίγα άτομα που έχουν συλληφθεί μέχρι σήμερα έχουν λάβει μειωμένες ποινές με ποινική συνδιαλλαγή.

Κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie A, για παράδειγμα, περίπου 1.700 stream από το εξωτερικό φθάνουν στην Ιταλία, μεταξύ άλλων από χώρες όπως η Ρωσία, η Ουκρανία ή οι Σεϋχέλλες. Αλλά η Ολλανδία είναι υπεύθυνη για το μερίδιο του λέοντος, κυρίως λόγω του διακομιστή Worldstream, και μέχρι τώρα όλα τα αιτήματα από την Ιταλία για την διακοπή αυτής της υπηρεσίας έχουν απορριφθεί.

Πηγή Digitaltvinfo

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...