Jump to content

Συμφωνία «μαμούθ» κλείνει η Premier League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

f2720b294738bc891698128c70d40306_XL.thumb.jpg.3afad5f125ae8652bec6cf94a378da34.jpg

Συμφωνία «μαμούθ» κλείνει η Premier League για τα τηλεοπτικά δικαιώματα

 

 

Έτοιμη να «τινάξει την μπάνκα στον αέρα» και να πετύχει το μεγαλύτερο deal στην ιστορία των τηλεοπτικών δικαιωμάτων φέρεται πως είναι η Premier League.

Αποκλειστικό δημοσίευμα της «Telegraph» αναφέρει ότι η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου, κατά πολλούς, πρωταθλήματος του κόσμου βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων για την πώληση των δικαιωμάτων των αγώνων στο εξωτερικό έναντι του αστρονομικού ποσού των 4.6 δις ευρώ!

Με βάση πάντα το ρεπορτάζ του βρετανικού μέσου ενημέρωσης, το νέο deal θα ξεκινήσει από τον Ιούνιο του 2019 και θα έχει ισχύ για τρία χρόνια, δηλαδή έως το καλοκαίρι του 2022. Εφόσον «πέσουν» οι υπογραφές, τότε η διοργανώτρια αρχή θα έχει επιτύχει αύξηση της τάξεως του 25% σε σχέση με την ισχύουσα τηλεοπτική συμφωνία.

Η «Telegraph» προσθέτει πως από το συμβόλαιο αυτό, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Τότεναμ και Λίβερπουλ θα εισπράξουν περίπου 88 εκ. ευρώ περισσότερα από τις άλλες ομάδες (παίρνουν από 47,4 εκατ. ευρώ), ανοίγοντας με αυτό τον τρόπο ακόμη περισσότερο το χάσμα μεταξύ των έξι μεγάλων αγγλικών συλλόγων και των υπόλοιπων.

Επίσης, με βάση τη νέα συμφωνία, ο πρωταθλητής της Premier League θα εξασφαλίσει επιπλέον 29.11 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν.

Πηγή : Digitaltvinfo

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...