Jump to content

(Ξανα)πληρώνουν οι δήμοι για την τηλεόραση!


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

(Ξανα)πληρώνουν οι δήμοι για την τηλεόραση!

22/05/2020

keraies-tv.thumb.jpg.34fa974efd08fe7a38b7643a19e0ba8e.jpg

Με λεφτά των δήμων αποκτούν τελικά ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα οι κάτοικοι των προβληματικών περιοχών. Έξι χρόνια μετά την ψηφιακή μετάβαση της ελεύθερης τηλεόρασης και την απόδοση όλου του τηλεοπτικού φάσματος στη Digea, το ελληνικό κράτος δεν κατάφερε να δώσει λύση στις λεγόμενες λευκές περιοχές ή στις παραμεθόριες περιοχές της χώρας. Τη λύση δίνουν τελικά οι δήμοι με χρήματα των δημοτών για την εγκατάσταση αναμεταδοτών (gap fillers) ώστε οι κάτοικοι να λαμβάνουν ψηφιακό σήμα των καναλιών της Digea.

Στη λίστα των δήμων που πληρώνουν προστέθηκε το δημοτικό διαμέρισμα Σιάτιστας. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου από τις 15 Μάϊου τέθηκαν σε λειτουργία οι ψηφιακοί αναμεταδότες για τους οποίους πλήρωσε ο δήμος μέσω του προγράμματος Φιλόδημος. Το σήμα θα είναι πλέον ψηφιακό από τη Digea αλλά και την ΕΡΤ. Στην περιοχή θα διακοπεί το αναλογικό σήμα και οι κάτοικοι θα πρέπει να συντονίσουν τους τηλεοπτικούς δέκτες τους στις νέες συχνότητες.http://www.typologies.gr/xana-plironoyn-oi-dimoi-gia-tin-tileorasi/

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...