Jump to content

Θετική η βρετανική κυβέρνηση, δίνει το «ΟΚ» για την επανέναρξη της Premier League

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Θετική η βρετανική κυβέρνηση, δίνει το «ΟΚ» για την επανέναρξη της Premier League

e582faa51597b6bf3564c4eddbe9e5d6_XL.thumb.jpg.cf46e4894180abfa2751ac9f5b5e8f28.jpg

Η αγγλική Κυβέρνηση είναι θετική και έτοιμη να δώσει το «ΟΚ» προκειμένου η Premier League να ξεκινήσει κανονικά τον Ιούνιο. Αυτό βγαίνει ως συμπέρασμα μετά την συνάντηση των αρχών με την Ομοσπονδία, την Λίγκα αλλά και την EFL.

Ο Γραμματέας Αθλητισμού, Όλιβερ Ντόουντεν μιλώντας μετά την συνάντηση που είχε με την Αγγλική Ομοσπονδία, την Premier League και την EFL (που εκπροσωπεί τις χαμηλότερες κατηγορίες) τόνισε ότι υπάρχουν πλάνα τα οποία προχωράνε ενώ υπογράμμισε ότι στόχος είναι όταν ξεκινήσουν οι αγώνες, να δημιουργηθούν οι συνθήκες ώστε φίλαθλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν και ζωντανά τα παιχνίδια. 

Η Premier League έχει θέσει ως ημερομηνία έναρξης την 12η Ιουνίου με τον Ντόουντεν να τονίζει: «Όλοι συμφωνήσαμε ότι θα προχωρήσουμε εφόσον είναι ασφαλές για όλους τους εμπλεκόμενους. Η Κυβέρνηση και οι υπηρεσίες υγείας θα συνεχίσουν να δίνουν κατευθύνσεις και βοήθεια». Η επόμενη συνάντηση έχει οριστεί για την Δευτέρα, όταν κανονικά θα πρέπει οι ομάδες να ξεκινήσουν και προπονήσεις. https://www.sdna.gr/podosfairo/721079_thetiki-i-kybernisi-dinei-ok-gia-tin-epanenarxi-tis-premier-league

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Αυτοι οι Αγγλοι ειναι τρελλοι. Εν μεσω χιλιαδων θανατων στην Αγγλια απο τον θανατηφορο ιο COVID-19 για τους οποιους ειναι υπευθυνοι οι κυβερνωντες στην Αγγλια που δεν ελαβαν οταν επρεπε τα απαραιτητα μετρα προστασιας και τωρα θελουνε να δρομολογησουνε το ποδοσφαιρο με τα γηπεδα γεματα απο κοσμο. Κουνια που τους κουναγε

 

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Μην ξεχνάς ότι σήμερα ξεκινάει το ποδόσφαιρο εδώ στην Γερμανία......ρίξε μια ματιά ΕΔΩ

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...