Jump to content

ehetleos

Μέλος
  • Μηνύματα

    30
  • Εγγραφή

  • Συνδέθηκε

Σχετικά με το μέλος ehetleos

Όνομα

  • Όνομα
    Kostas

Περιοχή

  • Περιοχή
    Athens
Πρόσφατοι Επισκέπτες Προφίλ
 
 
997 profile views
 
  1. Γεια σας μετα απο καιρο.Εχει εξαφανιστει απο το διαδικτυο οτι υπαρχει σε image OpenVix για τον συγκεκριμενο δεκτη.Σε εμενα επαιζει μια χαρα μονο με αυτο.τα αλλα εχουν bugs.Μιλαω για τον δεκτη Quad HD. Αν υπαρχει κατι και καποιος μπορει να το ανεβασει μου λεει. Ευχαριστω
  2. ehetleos

    Καναλια iptv

    Γεια σας παιδια, παιζοντας με την iptv στην smart tv μου "βρηκα" καποια καναλια novapremiere kai novacinemaaction τα οποια δεν τα εχω στην συνδρομη μου στο μπουκετο της νοβα..(αν ειναι δικα της). Τι ειναι αυτα τα καναλια?
  3. ehetleos

    Excel autofill

    Το βρηκα, εγω που εχω τα xp πρεπει να παω tools,options,custom και να δω εκει τι εχει και να τα φτιαξω μονος μου. Ετσι φτιαχνεις οτι θελεις για auto fill οπως πχ και γραμματα,α,β,γ κλπκλπ
  4. ehetleos

    Excel autofill

    Γεια σας παιδια, δεν ειμαι expert στο excel οποτε θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να κανω autofill στο excel στα αγγλικα. Τι εννοω. Οταν βαζω δευτερα πχ μου κανει autofill την τριτη τεταρτη κλπκλπ,αν βαλω monday επαναλαμβανει το monday το ιδιο για τους μηνες january κλπκλπ. Αλλαζει αυτο? Και πως? Ευχαριστω.
  5. Η λυση που θα δωσω σε αυτο θα ειναι να βαλω το μεγαλο πιατο με κεντρο τις 9 και παρακεντα 13 και 3,1 για αρχη.Αν μου βγουν σωστα οι συχνοτητες που θελω για να εχω DIGEA,NOVA,COSMOTE TV τοτε ειναι οκ.Αλλιως θα παω στην 2η λυση να βαλω κεντρο τις 3,1 που με ενδιαφερει περισσοτερο και μετα οτι πιασω παρακεντα απο τις αλλες.Και για τον hellasat θα ξηλωσω αυτο που εχω ταρατσα και ειναι ετοιμο απο ανυψωση και lnb και απλα θα κανω την στοχευση στο χωριο.Αυτο για να γλιτωσω χρονο και να εχω σιγουρα αποτελεσματα.Και στην ταρατσα θα στρεψω στον hellasat το πιατο του οτε που ειναι αχρηστο (απλα επρεπε ο τεχνικος βαση συμβασης να το τοποθετησει) αφου εχω σε δικο μου πιατο το COSMOTE TV.
  6. Επανερχομαι στο θεμα του κινεζου και γραφω πως ελυσα το προβλημα.Υπαρχει ενας editor που βαζεις τα καναλια και κανεις χειροκινητα,αυτο που αλλοι δεκτες κανουν αυτοματα σε καναλια biss οπως η ερτ στον hellasat.Ανοιγεις εσυ το flag μεσω του editor.Οποτε για εμενα ειναι μια καλη λυση με περιπου 30 ευρω απο κινα (στην ουσια ηρθε σε 3-4 ημερες απο ισπανια) με wifi keys καλη εικονα κλπκλπ.
  7. Με τους edision δεν εχω θεμα.Θα κατεβασω αυτους στο χωριο και θα κρατησω τον κινεζο Αθηνα. Ψαχνω και πιο πολυ αν ειναι κλωνος καποιου αλλου πιο διαδεδομενου για να παρω καποιο λογισμικο.Δεν ξερω αν ειναι κλωνος openbox αλλα τα αρχεια που βρηκα ειναι .abs ενω ο κινεζος παιρνει .bin.Θα δω αν ειναι και Skybox.
  8. Απο οτι διαβασα στο digitaltv info δεν ανοιγουν σε ολους τους δεκτες τα καναλια της ΕΡΤ και μαλλον αυτος ειναι ενας απο αυτους.Δεν ανοιγουν γιατι λεει τα καναλια της ΕΡΤ ειναι χωρις FLAg χωρις να ξερω τι σημαινει αυτο.Δεν ξερω και αν οι κινεζοι το λυσουν αυτο με καποιο update ή οχι.
  9. 22 τον πηρα συν 9 μεταφορικα απο ισπανια εγραφε ο κινεζος και οντως ηρθε σε 4 ημερες με UPS
  10. Τον εχω και αυτον.Απλα ηθελα να παιξω. Εχω και nano και led και picco s2 Αν και ο picco s2 με εχει απογοητευσει στο tuner. Ο κινεζος απο πανω μου κατεβασα καμμια 40αρια καναλια περισσοτερα απο τον edision στον hellasat. Τον κινεζο τον πηρα για δοκιμη για να τον παω στο χωριο που ανεφερα σε αλλο θεμα σχετικα με το πως θα βγαλω τα καναλια της digea και της ΕΡΤ. Αλλα επειδη δεν παιζει τα biss της ΕΡΤ ,θα κατεβασω τον picco s2.
  11. Heatsinking: Yes, Main Chip Encrypt: yes Video Modulator: yes Power Supply: Input 110V /240V, 50/60Hz Video Decode: AC 3,MPEG 2 MP HL;H.264 BP MP&HP L4.1;AVS profile L6.1/4.0/2.0 PAL/NTSC: Automatic PAL/NTSC conversion Channels Number: 6000 channels TV and Radio programmable Favorites: 8 different favorite groups selection OSD Language: English German French Portuguese Spanish Italian Russian Turkish Polish Arabic Farsi EPG: Fully support to 7 days Electronic Program Guide(EPG) Picture: JPEG,BMP,PNG,GIF Supported OSD Color: 16 bit OSD with anti-flickering Channel Search: Channel search in automatic, manual and network search Channel Edit: Various channel editing function(favorite,move,lock,skip,delete,rename,find,sort) Parental Ctrl: Parental control for channels Easy Menu: Plug and Play installation, with an easy to use Menu System SoftUpgrade: Software upgrade through USB Time Set: Time set by GMT offset automatic and manual,Summer Time support Timer: 5 event timers,off/Once/Daily/Weekly Mode Subtitle: Subtitle support Teletext: VBI insertion for Teletext,CC and WSS Save Channel: Automatic save for last channel To βαζω ζωντανο το λινκ https://www.aliexpress.com/item/4000250779313.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.18624c4djYpkVh Δεν ειναι κατι ιδιαιτερο,αλλα για 22 ευρω μια χαρα ειναι. Σκοταδι στα b iss αλλα ψαχνω την ακρη.
  12. Μια ακομη φτηνη λυση η οποια με εβαλε σε κοπο να παρω τον δεκτη ειναι ο κινεζικος gtmedia και εγω πηρα τον V7s HD με 30 ευρω και με wifi.Καλος ειναι και κανει αυτα που λεει αλλα δειχνει μαυρο σε digea και ERT στις συχνοτητες που ειναι για την ληψη του επιγειου σηματος. Στο φορουμ που εχουν δεν εχω βγαλει ακρη.
  13. Ok Απλα θα αργησω.Αν δεν την κανω μεχρι τελη Νοεμβρη θα παει για την ανοιξη που θα ξανακατεβουν οι δικοι μου.Αν προλαβω να κατεβω τωρα να το φτιαξω εστω για εναν μηνα που θα κατσουν ακομη θα το κανω.
  14. Ναι σιγουρα αλλα θα χρειαστω slim lnb για 39 και 42.Αν τα βαλω στο μπατζετ θα τα παρω.Προσπαθω να κανω την εγκατασταση με οσο πιο λιγα εξοδα γινεται.Και αυτο γιατι εξαιτιας της κεραιας που εβαλαν πιστευα πως θα εβγαζα τα επιγεια καναλια και αγορασα 3 κεραιες.Η πρωτη δεν τα εβγαλε και ειπα να παρω μια 2η καλυτερη απο τα 15 ευρω που εδωσα για την πρωτη.Η 2η πηγε περιπου στα 30 και τιποτα και με αυτην.Ετσι πηγα και σε 3η περιπου στα 50 και τοτε εβαλα τα κλαμματα για τα χαμε 100 ευρω περιπου....
  15. Δεν υπαρχει τιποτα γυρω-τριγυρω.Μονο εμεις.Δεν βγαζεις ακρη με κακους επαγγελματιες,αυτο ειναι το μονο σιγουρο.Εχει 7 διπολα εκπομπης χωρις να ξερω ποσα απο αυτα ειναι ενεργα.Ειναι η παλια εγκατασταση της αναλογικης μεσω των καναλιων R που εδινε η νοβα για τετοιους σταθμους σε χωρια κλπκλπ.Κρατησαν τις κεραιες εκπομπης και αλλαξαν τα υπολοιπα.Απο τοτε με την αναλογικη ειχαμε προβλημα,αλλα εστω με λιγα χιονακια που λεγαμε βλεπαμε καλυτερα.Πιστευω πως αν εδινε μια μικρη κληση,κατω - αριστερα (συγκεκριμενα για το χωριο) θα ηταν ολο το χωριο κομπλε.Αλλα που να το κανει αυτο...θα βαρεθηκε. Αυτο που με νοιαζει ειναι αν πιστευεις για αρχη αν αξιζει τον κοπο να παιξω κεντρο 13 και να βγαλω παρακεντρα τις 3,1 και αν θα βγαλω με 60αρι πιατο τουλαχιστο την ερτ στον hellasat.
×
  • Δημιουργία νέου...