Jump to content

transporter245

Μέλος
  • Μηνύματα

    119
  • Εγγραφή

  • Συνδέθηκε

  • Πόντοι

    3

Δραστική Δημιουργία

  1. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to tasos.cz στο Δέκτης AMIKO 8265+ DVB-S2 / T2 /C  combo HD   
    O ΑΜΙΚΟ 8265+ συνδεόμενος με το Ιντερνετ διαθέτει το πιο αξιόπιστο webTV από όλους τους δορυφορικούς μου δέκτες. Είναι ο μόνος δορυφορικός δέκτης μου που διάβασε αμέσως την webtvlist με τα free greek tv channel. Κάποτε μου έπαιξε  100 ελεύθερα IPTV ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια βλέπε συνημμένη Φώτο.

  2. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to tasos.cz στο Κινήστε το πιάτο σας με μοτερ USALS - Diseqc   
    Γιαννη εγω βρηκα το φως μου στη ευρεση των δορυφορων με το καινουργιο δεκτη μου τον ΑΜΙΚΟ 8265+ με τον οποιο ειμαι κατενθουσιασμενος. Ενα μεγαλο προσον που εχει ο δεκτης αυτος ειναι οτι βρισκει πανευκολα οποιοδηποτε δορυφορο παλαιο η νεο σε οποιαδηποτε τροχιακη θεση και να ειναι, φτανει να ξερεις σε ποιες μοιρες ο δορυφορος βρισκεται. 
    Για παραδειγμα ο δορυφορος BulgariaSat.1 στις 1.9°E που δεν ητανε περασμενος στην μνημη του δεκτη απο τον κατασκευαστη, εγω απλα πηγα στο μενου, εγραψα το ονομα του δορυφορου  και σε ποιες μοιρες βρισκεται και το κατοπτρο με το usals και τις δικες μου γεωγραφικες συντεταγμενες του τοπου μου  που απο την αρχη ορισα στον δεκτη,  πηγε και βρηκε αμεσως τον δορυφορο BulgariaSat.1. 
    Ετσι αν προκυψει καποιος νεος δορυφορος πχ στην θεση 2,5Ε αρκει να γραψω 2,5Ε και ο δεκτης θα γυρισει αμεσως το κατοπτρο να βλεπει την τροχιακη θεση 2,5Ε. Μαλιστα  για ευκολια εσβησα ολα τα ονοματα των δορυφορων, στην θεση τους εγραψα τις μοιρες του καθε δορυφορου και ανετα βρισκω οποιοδηποτε δορυφορο θελω, οποια στιγμη θελω. 
    Βλεπε σχετικα εδω:
    https://www.newsat.gr/topic/213-δέκτης-amiko-8265-dvb-s2-t2-c -combo-hd/?tab=comments#comment-932
  3. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to ioanis στο Δορυφορική λύση για την ψυχαγωγία για να μην “πέσει” το Internet   
    Δορυφορική λύση για την ψυχαγωγία για να μην “πέσει” το Internet
    25/03/2020
    Αθέμιτος ανταγωνισμός (και) εν μέσω πανδημίας

    Επιστροφή στα δορυφορικά πιάτα επειγόντως. Μία από τις λύσεις στο πρόβλημα της τηλεπικοινωνιακής συμφόρησης από την online παρακολούθηση των σειρών και ταινιών στο Netflix είναι η αλλαγή στη φορολογία. Στην Ιταλία τα δίκτυα κατέρρευσαν από τη δωρεάν διάθεση του Netflix, ενώ οι ανάγκες του κράτους αυτήν τη στιγμή εντοπίζονται στις οικονομικές συναλλαγές, την τηλεργασία και την τηλεκπαίδευση. Η ψυχαγωγία μπορεί να παρέχεται από την ελεύθερη επίγεια τηλεόραση και τα συνδρομητική δίκτυα, που μεταδίδουν το σήμα τους μέσω δορυφόρων και μπορούν να καλύψουν όλη τη χώρα.
    Το μυστικό βρίσκεται στην έμμεση πριμοδότηση των υπηρεσιών streaming, κάτι που έχει επισημανθεί στον αρμόδιο υπουργό Κυριάκο Πιερακκάκη και στον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα. Ήταν ένας λανθασμένος φόρος, που επιβλήθηκε με το τρίτο Μνημόνιο, από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έπειτα από «ιδέα» που κατέθεσε η ΕΙΤΗΣΕΕ.
    Το Netflix έχει φθηνότερη συνδρομή από την Cosmote TV και τη Nova, καθώς δεν επιβαρύνεται με φόρους, παρά μόνο με ΦΠΑ σε χώρα-μέλος της ΕΕ. Αντιθέτως, οι δύο φορείς συνδρομητικής τηλεόρασης, που έχουν έδρα στην Ελλάδα και απασχολούν εργαζόμενους, επιβαρύνονται με τον φόρο συνδρομητικής τηλεόρασης 10%, με αποτέλεσμα να έχουν ακριβότερη συνδρομή.
    Η κατάρρευση των τηλεπικοινωνιακών δικτύων είναι και ένα μήνυμα προς τη διοίκηση της ΕΡΤ, που σχεδίαζε την… online λειτουργία του φορέα, ως πιο φθηνό τρόπο μετάδοσης. Η πραγματικότητα δείχνει πως ο βασικός τρόπος λήψης για τα περισσότερα νοικοκυριά είναι το σήμα μέσω των επίγειων πομπών και η δορυφορική κάλυψη, με την υποχρεωτική μεταφορά του σήματος από την Cosmote TV και τη Nova.
    http://www.typologies.gr/doryforiki-lysi-gia-tin-psychagogia/
  4. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to ioanis στο Συνεργασία Eutelsat και Intelsat στις 48 μοίρες ανατολικά   
    Συνεργασία Eutelsat και Intelsat στις 48 μοίρες ανατολικά

    Οι Eutelsat και Intelsat υπέγραψαν μακροπρόθεσμη συμφωνία για να λειτουργήσουν από κοινού στην τροχιακή θέση των 48 μοιρών ανατολικά.

    Και οι δύο εταιρείες κατέχουν ορισμένα τροχιακά δικαιώματα στη θέση αυτή. Η Eutelsat έχει ήδη κατασκευάσει τον δορυφόρο «Quantum» που θα τοποθετηθεί στις 48°Ε μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

    Η τροχιακή θέσω 48°Ε θεωρείται ιδανική για την κάλυψη της περιοχής MENA (Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική) και επίσης παρέχει ασφαλείς επικοινωνίες για στρατιωτικούς και κυβερνητικούς πελάτες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

    Σύμφωνα με τη συμφωνία, η δορυφορική χωρητικότητα του Eutelsat Quantum θα διανεμηθεί από την Eutelsat και τη θυγατρική της, Eutelsat Americas Corp, και από την Intelsat και τη θυγατρική της, Intelsat General Communications LLC (IGC), μεγιστοποιώντας έτσι το εμπορικό δυναμικό του δορυφόρου και δημιουργώντας συνθήκες για τον ταχύτερο πιθανή ανάπτυξη υπηρεσιών σε αυτόν.

    Πηγή: advanced-television.com
    Αναδημοσίευση από : Digitaltvinfo
  5. Ευχαριστώ
    transporter245 got a reaction from ioanis στο Προσωρινά με ελεύθερη λήψη 45,1AzerSpace 2 / Intelsat 38 @ 45.1° East   
    Ναι αυτή έχω Γιάννη! Δεν την αγόρασα βασικά. Πήγα σε ένα γείτονα πριν από 2 χρόνια και κάτι περίπου, και του έκανα κάτι δουλειές στον υπολογιστή, και κάτι άλλα στην δορυφορική. Μόλις είδα την TBS 6983 του λέω, ωραία Δορυφορική κάρτα. Μου λέει, αν θέλεις τα βρίσκουμε στα χρήματα με την κάρτα. Δεν την θέλω και εγώ, έχω άλλο μηχάνημα. Και την πήρα!
  6. Ευχαριστώ
    transporter245 got a reaction from Δημητρης στο Χάθηκα!   
    Περαστικά βρε άνθρωπεεεε!!! Κρίμα που σου ήρθαν όλα τόσα άσχημα, ελπίζω και εύχομαι το καλύτερο!
  7. Like
    transporter245 got a reaction from ioanis στο Αναβάθμιση από adsl24 σε vdsl50 με πολλά προβλήματα   
    Θα σε στείλουν αδιάβαστο αυτοί. Έχεις μπλέξει άσχημα. Εγώ έχω βάλει πάροχο internet Inalan, 100mbps download και upload σταθερά. Έχω και υπολογιστή μπαχατέλα του 2014. Με την vodafone έχω μόνο κινητό και αυτό με κάρτα. Δεν έχω καμία σχέση, και δεν θέλω να έχω με κανέναν τους! Αυτοί είναι ικανοί να σε στείλουν αδιάβαστο να το ξέρεις.
  8. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to ioanis στο Χάθηκα!   
    Πάντος πολλά τα στραβά που του έτυχαν του ανθρώπου και όλα αυτά χωρίς να φταίει.

    Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  9. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to ioanis στο Χάθηκα!   
    Πάντος πολλά τα στραβά που του έτυχαν του ανθρώπου και όλα αυτά χωρίς να φταίει.

    Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

  10. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to ioanis στο Και στο SAT.1 η Bundesliga, τι ορίζει η νέα συμφωνία   
    Και στο SAT.1 η Bundesliga, τι ορίζει η νέα συμφωνία

    Η DFL ανακοίνωσε τις νέες τηλεοπτικές συμφωνίες, οι οποίες θα αποφέρουν στις ομάδες έσοδα των 4,4 δισεκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαια που θα εκκινούν από τη σεζόν 2021-22 έως τη σεζόν 2024-25.
    Σύμφωνα με την «Spiegel», το ιδιωτικό κανάλι Sat.1 παίρνει (μη αναμενόμενα…) μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων Bundesliga, που κατείχε το ZDF, με τη συνεργασία να ξεκινά από τη σεζόν 2021-22. Η συμφωνία συμπεριλαμβάνει το εναρκτήριο ματς της 1ης αγνωστικής, της 17ης και της 18ης αγωνιστικής της Bundesliga, το εναρκτήριο ματς της 2.Bundesliga και τα 4 ματς Relegationsspiel.
    Στα υπόλοιπα, το Sky θα παρέχει τους 200 αγώνες έως το 2021, το DAZN που έχει το ματς της Παρασκευής και τα ματς της Κυριακής (106). Η μακροχρόνια εκπομπή «Sportschau» και το «Aktuelles Sportstudio» για Das Erste και ZDF αντίστοιχα εξασφάλισαν τα δικαιώματα των highlights μέχρι το 2025.
    Η DFL, διοργανώτρια αρχή της Bundesliga, ανακοίνωσε λοιπόν τις νέες τηλεοπτικές συμφωνίες, οι οποίες θα αποφέρουν στις ομάδες έσοδα των 4,4 δισεκατομμυρίων ευρώ για συμβόλαια που θα εκκινούν από τη σεζόν 2021-22 έως τη σεζόν 2024-25.
    Το μεγαλύτερο πακέτο βρίσκεται στο συνδρομητικό τηλεοπτικό δίκτυο Sky και το διαδικτυακό DAZN. Παράλληλα τα κανάλια ARD και ZDF διατηρούν τις παραδοσιακές τους εκπομπές, ενώ το ελεύθερο κανάλι SAT. 1 θα μπορεί να προβάλλει ζωντανά 9 παιχνίδια.
    Οι 36 σύλλογοι της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας θα μοιραστούν το ποσό των 1,1 δισεκατομμυρίων ευρώ ετησίως, ενώ τα συνολικά έσοδα ανέρχονται στα 4,4 δισεκατομμύρια ευρώ συνολικά. Η συμφωνία είναι μειωμένη σχετικά με αυτή της προηγούμενης τετραετίας, όταν τα έσοδα έφταναν τα 4,64 δισεκατομμύρια συνολικά, ένα αποτέλεσμα της πανδημίας του κορονοϊού.https://digitaltvinfo.gr/news/sportplus/item/31555-kai-sto-sat-1-i-bundesliga-ti-orizei-i-nea-symfonia?fbclid=IwAR1CtrGeIok_lmVDtAIDG7zJz3sOR2tVAUfx5CfN_D4n5rL8o-p8CL07Elw
  11. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to ioanis στο Προσωρινά με ελεύθερη λήψη 45,1AzerSpace 2 / Intelsat 38 @ 45.1° East   
    Προσωρινά  ελεύθερα.

  12. Ευχαριστώ
    transporter245 got a reaction from Δημητρης στο Greece, Super League 1, Championship Round   
    Greece, Super League 1, Championship Round
    Olympiacos Piraeusvs.AEK Athens
    10.0E

    11088 H 7200
    Id: OLYMPIACOS VS AEK

    4:2:0
    #CW: ****************

  13. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to ioanis στο Ο Δήμος Γαλατσίου προχωρά στην εγκατάσταση δωρεάν WiFi   
    Ο Δήμος Γαλατσίου προχωρά στην εγκατάσταση δωρεάν WiFi

    Δωρεάν πρόσβαση στο ίντερνετ αποκτούν οι δημότες και οι επισκέπτες του Δήμου Γαλατσίου. Η δημοτική Αρχή, με χρηματοδότηση από το έργο «Ανάπτυξη ασύρματων ευρυζωνικών δικτύων σε δήμους της χώρας στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος» προχώρησε ένα βήμα προς την ψηφιακή εποχή, συμμετέχοντας ενεργά σε έργα «Έξυπνων πόλεων».
    Σε πρώτη φάση η παροχή θα προσφέρεται σε τρεις πλατείες του δήμου, υψηλής επισκεψιμότητας και συγκεκριμένα στην πλατεία Ελευθερίας, στην πλατεία Ανδριτσαίνης και στην πλατεία Μανδηλαρά, ενώ στόχος είναι η εντατικοποίηση των προσπαθειών για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δήμου και τη σταδιακή δωρεάν ασύρματη διαδικτυακή πρόσβαση (Wi-Fi) σε δημόσιους χώρους, όπως πάρκα, πλατείες, δημόσια κτήρια, βιβλιοθήκες κά.
    Σε δηλώσεις του, ο δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, τόνισε, μεταξύ άλλων, την ικανοποίησή του για «την ένταξη του δήμου στο πρόγραμμα WiFi4EU στο πλαίσιο της προσπάθειας αξιοποίησης κάθε δυνατότητας για ενίσχυση των ψηφιακών δυνατοτήτων, που στόχο έχουν τη βελτίωση της ψηφιακής καινοτομίας στην πόλη».https://www.zougla.gr/technology/world-of-tech/article/o-dimos-galatsiou-proxora-stin-egatastasi-dorean-wifi
  14. Ευχαριστώ
    transporter245 got a reaction from Δημητρης στο Feed 10E NOW Live Greek Super League   
    ??NOW Live Greek Super League feed HD
    A.E.K - ΠΑΟΚ
    ?-Eutelsat 10°E -11088 H 7200- FTA/Biss
    CW: ****************
    ?: Greek audio
    Y.Γ : Καλή θέαση αδέλφια να έχουμε !!!!!

  15. Ευχαριστώ
    transporter245 got a reaction from tasos.cz στο Η Κλήρωση του Europa League στην φάση των 16   
    Έγινε η Κλήρωση του Europa League στην φάση των 16 .

  16. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to ioanis στο Επιτέλους επίσημα η δορυφορική χωρητικότητα στην ΕΡΤ   
    Επιτέλους επίσημα η δορυφορική χωρητικότητα στην ΕΡΤ
     
     
    Διπλή δικαίωση για την ΕΡΤ. Μετά την ολοκλήρωση της λειτουργίας του αυτόνομου δικτύου της πανελλαδικά, ήρθε και το υποσχόμενο «δώρο» του κράτους, για τη χρήση της δορυφορικής χωρητικότητας στον Hellas Sat. Μια δέσμευση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής που είχε δοθεί δημόσια ενάμισι χρόνο πριν, αλλά τελικά κατοχυρώθηκε και επίσημα πριν λίγες ημέρες. Η ΕΡΤ φυσικά χρησιμοποιούσε όλο αυτό το διάστημα τη δορυφορική χωρητικότητα αλλά δεν ήταν τυπικά κατοχυρωμένη. Με την υπουργική απόφαση του Νίκου Παππά (Yπ. Aρ. 300) που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, εκχωρείται στην ΕΡΤ «δορυφορική χωρητικότητα για την ευρυεκπομπή προγραμμάτων μη εμπορικού χαρακτήρα».
    Όπως σημειώνεται στην απόφαση «Στην ΕΡΤ Α.Ε. εκχωρείται, χωρίς αντάλλαγμα, η δορυφορική χωρητικότητα του αναμεταδότη BSS07V του δορυφόρου Hellas-Sat 3, για την ευρυεκπομπή των προγραμμάτων της που δεν έχουν εμπορικό χαρακτήρα, αποκλειστικά για την εξυπηρέτηση του δημόσιου σκοπού παροχής δημόσιας ραδιοτηλεοπτικής υπηρεσίας και, ιδίως, για τη διασφάλιση ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου και του απόδημου ελληνισμού σε πολιτιστικά, πολιτικά, κοινοβουλευτικά και κοινωνικά θέματα και για την απρόσκοπτη κάλυψη και λήψη ραδιοτηλεοπτικού σήματος σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας». Πρακτικά η ΕΡΤ δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη χωρητικότητα για την διακίνηση τηλεοπτικών εμπορικών προγραμμάτων, όπως για παράδειγμα των ιδιωτικών περιφερειακών.
    πηγή  gigitaltvinfo
     
  17. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to ioanis στο Τασούλη τέτοιο να πάρεις   
  18. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to tasos.cz στο Tasos.cz-Η δικη μου δορυφορική εγκατάσταση   
    Γιαννη το προβλημα με τα € ειναι δεδομενο, πασχουμε απο αυτά όλοι. Το βασικο ομως ειναι οτι τουλαχιστον ειμαστε ακομη στο €  και δεν μας πεταξανε στην Δρχ οπως μερικοι ανεκδιηγητοι στην πατριδα μας αλλα και εξω απο την Ελλαδα (βλ.Σοιμπλε κλπ)  ειχαν σκοπο να το κανουνε, τρομαρα τους
    Τωρα για το θεμα του βαρους μην στενοχωριεσαι Γιαννη, δεν ειμαστε εμεις οι δυο καθολου υπερβαροι. Τα κιλα μας τονιζουνε το "ιματζ μας" .
    Δεν μπορουμε αλλωστε ολοι να ειμαστε "στυλλατοι" οπως ειναι ο κομψοτατος Γιαννακης απο την διπλανη Γερμανια
  19. Γέλιο
    Ο transporter245 αντέδρασε to ioanis στο Tasos.cz-Η δικη μου δορυφορική εγκατάσταση   
    Ωραία θα γίνει όταν βάλει το μεγάλο κάτοπτρο τώρα είναι .....μίνι..........μπεμπέ
  20. Ευχαριστώ
    transporter245 got a reaction from tasos.cz στο Tasos.cz-Η δικη μου δορυφορική εγκατάσταση   
    Ωραία εγκατάσταση έχεις Τάσο. Αν και το πιάτο σου είναι μικρό, αλλά αν κάνεις την δουλειά σου όλα καλά!
    Εγώ Αγαπητέ Τάσο έχω επίπεδη ταράτσα, ( είμαι τυχερός ) !! Αλλά... αν και είμαι χαμηλά, έχω καλή λήψη από αρκετούς δορυφόρους! Θα ήθελα να μπορούσα, να πήγαινα ποιο ανατολικά, έστω μέχρι 75-80Ε Ανατολικά. Τώρα μέχρι 62Ε Ανατολικά πάω. Μπορώ να βάλω και άλλα κάτοπτρα σταθερά, σε άλλους δορυφόρους, τόσο στα Ανατολικά, αλλά και στα Δυτικά, να πιάσω δηλαδή μέχρι και 30W Δυτικά όπως είχα κάνει πολύ παλιά! Αλλά δεν έχουμε τα άτιμα τα € και έχουμε σοβαρό θέμα εδώ.
    Για το θέμα του βάρους, είμαι και εγώ λίγο εύσωμος, 1.76 Ύψος και 90 + κάτι κιλά. Δεν πίνω σχεδόν καθόλου, και ποτέ μου δεν κάπνισα. Αλλά δεν περπατάω και τόσο, όπως ο φίλτατος Γιάννης!
  21. Ευχαριστώ
    transporter245 got a reaction from neoktistos στο My MAXIMUM NEW LNB   
    Που σημαίνει ότι θα είναι χειρότερο από το Inverto Black Ultra που έχω ;
    Θα κάνω μία προσπάθεια να το βάλω επάνω. Αλλά... θέλω να είναι το κάτοπτρο σε κάποιο δορυφόρο που να βολεύει και στο χέρι να βγάλω το Inverto Black Ultra που έχω, και να βάλω αυτό δίχως να αλλάξω δορυφόρο. Δεν θέλω να μετακινήσω το κάτοπτρο Δυτικά που βολεύει στο χέρι να βγάλω και να βάλω κάποιο LNB και μετά να πάω το κάτοπτρο σε άλλο δορυφόρο. Αν με καταλαβαίνετε τι εννοώ.
  22. Ευχαριστώ
    transporter245 got a reaction from neoktistos στο Tasos.cz-Η δικη μου δορυφορική εγκατάσταση   
    Ωραία εγκατάσταση έχεις Τάσο. Αν και το πιάτο σου είναι μικρό, αλλά αν κάνεις την δουλειά σου όλα καλά!
    Εγώ Αγαπητέ Τάσο έχω επίπεδη ταράτσα, ( είμαι τυχερός ) !! Αλλά... αν και είμαι χαμηλά, έχω καλή λήψη από αρκετούς δορυφόρους! Θα ήθελα να μπορούσα, να πήγαινα ποιο ανατολικά, έστω μέχρι 75-80Ε Ανατολικά. Τώρα μέχρι 62Ε Ανατολικά πάω. Μπορώ να βάλω και άλλα κάτοπτρα σταθερά, σε άλλους δορυφόρους, τόσο στα Ανατολικά, αλλά και στα Δυτικά, να πιάσω δηλαδή μέχρι και 30W Δυτικά όπως είχα κάνει πολύ παλιά! Αλλά δεν έχουμε τα άτιμα τα € και έχουμε σοβαρό θέμα εδώ.
    Για το θέμα του βάρους, είμαι και εγώ λίγο εύσωμος, 1.76 Ύψος και 90 + κάτι κιλά. Δεν πίνω σχεδόν καθόλου, και ποτέ μου δεν κάπνισα. Αλλά δεν περπατάω και τόσο, όπως ο φίλτατος Γιάννης!
  23. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to tasos.cz στο Tasos.cz-Η δικη μου δορυφορική εγκατάσταση   
    Ειπαμε Γιαννάκη, ότι αυτό θα γίνει αλλά  όχι τωρα τον χειμώνα με τα κρύα. Μόλις λοιώσουνε τα χιόνια και πιάσουνε οι ζέστες, τότε θα μπεί η κατοστάρα  Gibertini OP 100 
  24. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to tasos.cz στο Tasos.cz-Η δικη μου δορυφορική εγκατάσταση   
    Μετά την παράκλησή σας φίλοι μου και για να έχετε την καλύτερη επισκόπηση, σας παρουσιάζω μερικές φωτογραφίες της δορυφορικής μου εγκατάστασης
     












  25. Like
    Ο transporter245 αντέδρασε to tasos.cz στο My SatWorld !!   
    Δεν πειράζει Γιάννη δεν είναι τοσο μεγάλο το λάθος σου γιατί η ΟΡ120 θα σου χρειαστεί και όταν θα πάρεις  το τρίμετρο θηρίο. Γιατί  όμως θέλεις να βάλεις τόσο μεγάλο κάτοπτρο  σταθερό για τις 28,2 μοιρες ανατολικά? Σε ενδιαφέρουν τόσο πολυ τα εγγλέζικα κανάλια? Βέβαια έχει στις 28,2Ε  κάποια κανάλια κινηματογραφικά και αρκετά μουσικά κανάλια. Άν είχε ποδόσφαιρο όπως και πρίν τότε θα ήτανε τέλεια η θέση των 28,2Ε.
×
×
  • Δημιουργία νέου...