Μέλος ioanis Δημοσίευσε 26, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 26, Φεβρουαρίου 2019 Πρόκειται για έναν πολύ καλό διακόπτη...Γερμανικής κατασκεύης τον έχω δουλέψει αρκετές φορές και τον συνιστώ ανεπιφύλακτα η δε τιμή του εδώ στην Γερμανία στα 7 ευρώ περίπου. Περισσότερα :ΕΔΩ Χαρακτηριστικά: Εφαρμογή: 1 συμμετέχων | 4 LNB Εύρος συχνοτήτων: 900 ~ 2300MHz Μέσω απώλειας:> 2dB (τύπος) Μείωση εισόδου: 7.5dB (τύπος) Μείωση εξόδου: 7.5dB (τύπος) Τάση τάσης μεταγωγής: 12-18V Κατανάλωση ρεύματος: 15mA (μέγ.) Μέγιστο φορτίο: 500mA Εύρος θερμοκρασίας: -50 ~ +60 ° C Έλεγχος: DiSEqC 1.0, 1.1, 1.2, 2.0 Έξοδος: A / B / C / D ή 1/2/3/4 Ασφάλεια: Αντοχή σε βραχυκύκλωμα Περίβλημα: στεγανωτικό περίβλημα Εσωτερικό περίβλημα: περίβλημα ψευδαργύρου Καταλληλότητα: Ψηφιακή, DVB-S2, Full HD, 4K UHD 3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 26, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 26, Φεβρουαρίου 2019 Εχεις δικιο που το συνιστας Γιαννακη, γιατι θυμαμαι σε μια συνδεση δεν μπορουσε να καταλαβω γιατι κοπηκε η ληψη και τελικα εφταιγε το diseqC 4x1. Ουτε που θυμαμαι τι μαρκα ητανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 27, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 27, Φεβρουαρίου 2019 Αφού ήταν κινέζικο ρε φιλέ......να δίνεις κάτι παραπάνω και να παίρνεις καλά πράγματα γιατί το φτηνό είναι τελικά......ακριβό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Στής 27/2/2019 καί ώρα 7:57 ΠΜ, Ο ioanis έγραψε Αφού ήταν κινέζικο ρε φιλέ......να δίνεις κάτι παραπάνω και να παίρνεις καλά πράγματα γιατί το φτηνό είναι τελικά......ακριβό. Μην με κανεις και φιλέ Γιαννάκη Χαχαχα Φίλος σου είμαι όχι φιλέ Χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 sory .....Τασούλη (Φίλε) ήθελα να γράψω.....έχω γερμανικό πληκτρολόγιο και καμιά φορά με μπερδεύει....δείξε κατανόηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Ο ioanis έγραψε sory .....Τασούλη (Φίλε) ήθελα να γράψω.....έχω γερμανικό πληκτρολόγιο και καμιά φορά με μπερδεύει....δείξε κατανόηση. Αγόρι μου είμαι απο την φύση μου υπομονετικό άτομο. Ειδικα για σένα ακόμη περισσότερο, αφου ξέρεις οτι σου έχω αδυναμία. Το γέλιο μου αρεσει, πρεπει να υπάρχει και σαν "φιλέ" γέλασα πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Spaun SAR 411 F 4x1 DiSeqC 2.0 Ρελέ / διακόπτης με στεγανοποιητικό περίβλημα 4x1 ρελέ DiSEqC (2.0), 4 σήματα SAT σε 1 δέκτη Spaun SAR 411 WSG SAT ρελέ κεραίας για 4 θέσεις SAT, - Εύρος συχνοτήτων 950 - 2200 MHz, - 4 x είσοδος, 1 x έξοδος συνδρομητή, - απώλεια μετάδοσης 2 dB, - μπορούν να χρησιμοποιηθούν μόνο με μονοκόμματο τετραπλό LNB, - τροφοδοσία μέσω του δέκτη, - με περίβλημα προστασίας νερού άρθρο λεπτομέρειες Αριθμός προϊόντος: 4040326714324 EAN: 4040326714324 Βάρος: 0.4 Κατασκευαστής: Spaun Αριθμός εισόδων: 4 Οδηγίες χρήσης: Γερμανικά Μάρκα: Spaun Αριθμός κατασκευαστή: SAR 411F Ο καλύτερος διακόπτης όλων των εποχών. Η τιμή του εδώ στην Γερμανία στα 30 ευρώ περίπου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Στο ακουσμα των λεξεων spaun και spar ξερουμε ολοι οτι προκειται για ποιοτητα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Συγγραφέας Μέλος Αναφορά Share Δημοσίευσε 28, Φεβρουαρίου 2019 Βλέπουμε ότι και οι δύο διακόπτες έχουν απώλειες σήματος κοντά στα δύο db .Άρα ότι διακοπτικό υλικό μπαίνει μεταξύ LNB και δέκτη το σήμα επηρεάζεται προς το χειρότερο, υπάρχουν ποιό φτηνιάρικοι διακόπτες που κατεβάζουν το σήμα αρκετά περισσότερο και εκεί πιά έχουμε πρόβλημα στις ασθενέστερες συχνότητες.Γι,αυτό πάντα να αγοράζουμε καλής ποιότητας υλικά και όχι απο το καλάθι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα