Jump to content

H Panasonic ενσωματώνει την HD+ απευθείας στις τηλεοράσεις της

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

e1804d758cb03bab641329e2745a6c34_XL.thumb.jpg.ea6ee599e7cf170a5330f9cc5840e977.jpg

H Panasonic ενσωματώνει την HD+ απευθείας στις τηλεοράσεις της

 

 

Δεν θα χρειάζεται πλέον αποκωδικοποιητής STB, CI+ module ή TVkey: Η Panasonic θα προσφέρει τη δυνατότητα λήψης της γερμανικής δορυφορικής πλατφόρμας HD+ απευθείας μέσω της τηλεόρασης από τα τέλη Μαρτίου 2019.

Το νοικοκυριό θα χρειάζεται μόνο ένα δορυφορικό κάτοπτρο που θα σκοπεύει τους Astra στις 19.2° ανατολικά. Από τεχνικής απόψεως, η λύση βασίζεται στο σύστημα πρόσβασης υπό όρους και διαχείρισης ψηφιακών δικαιωμάτων (CAS/DRM) Nagra Connect, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της HD+ στο Broadband TV News, προσθέτοντας ότι καλύπτει τα κανάλια HD αλλά και τα Ultra HD (UHD).

Ταυτόχρονα, η HD+ θα εισαγάγει μια λειτουργία άμεσης επανεκκίνησης για τους χρήστες της νέας μεθόδου λήψης, επιτρέποντας την επαναφορά επιλεγμένων προγραμμάτων στην αρχή τους, με το πάτημα ενός κουμπιού, καθώς και την άμεση πρόσβαση σε τηλεοπτικές υπηρεσίες catch-up και σε ένα διαδραστικό, προσαρμόσιμο οδηγό προγράμματος που καλύπτει τη συμβατική τηλεόραση και τις υπηρεσίες on-demand.

Οι υπηρεσίες προσφέρονται χωρίς επιπλέον κόστος. Για να χρησιμοποιηθούν οι διαδραστικές λειτουργίες, η τηλεόραση πρέπει να συνδεθεί μόνο στο διαδίκτυο.

Ο πρώτος συνεργάτης hardware είναι η Panasonic. Σε όλες τις νέες τηλεοπτικές συσκευές OLED και UHD που θα κυκλοφορήσουν το 2019 από τη σειρά GXW804 και τις επόμενες, η HD+ θα ενσωματωθεί απευθείας στην τηλεόραση. Τα πρώτα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα λιανικής πώλησης στα τέλη Μαρτίου 2019, σύμφωνα με την HD+. Όλοι οι αγοραστές θα μπορούν να δοκιμάσουν την HD+ για έξι μήνες δωρεάν.

Η HD+ μπορεί να εγκατασταθεί κατά την αρχική εγκατάσταση της νέας τηλεόρασης Panasonic. Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί σε μεταγενέστερο στάδιο μέσω της home bar της συσκευής ή του app store.

Πηγή : digitaltvinfo

 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...