Jump to content

Η IPTV εκθρονίζει την δορυφορική

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

36f4f06f1c7d687d40f6fa56486ac3cb_XL.thumb.jpg.350d8b0d75922c0a11b7f516c4491c00.jpg

Η IPTV εκθρονίζει την δορυφορική

 

 

Μια ενδιαφέρουσα στατιστική αναφέρει η εταιρεία SNL Kagan του ομίλου S&P Global Market Intelligence, που δείχνει ότι μέχρι το 2018 η IPTV είχε ξεπεράσει την απευθείας δορυφορική λήψη (DTH), καθιστώντας τη δεύτερη μεγαλύτερη πλατφόρμα διανομής συνδρομητικής τηλεόρασης στον κόσμο.

Με αύξηση 14,3% σε ένα χρόνο, η IPTV είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη τεχνολογία πέρυσι, αντιπροσωπεύοντας το 23,4% του συνόλου των 1,07 δισ. νοικοκυριών παγκοσμίως. Οι προβλέψεις δείχνουν επίσης ότι θα πρέπει να σημειωθεί ετήσιος ρυθμός αύξησης των συνδρομητών περίπου 7% μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια, ακολουθούμενος από την επίγεια ψηφιακή τηλεόραση, DTT.

Και παρά το ό,τι η καλωδιακή τηλεόραση αναμένεται να παραμείνει η μεγαλύτερη πλατφόρμα λήψης στον κόσμο μέχρι το 2023, ο αριθμός των συνδρομητών της αναμένεται να μειωθεί κατά 0,3% μέχρι τότε, κυρίως λόγω της μετάβασης στην IPTV στην Ασία-Ειρηνικό και στη Δυτική Ευρώπη.

Πηγή digitaltvinfo

 

Επεξεργάστηκε από ioanis
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Κάποιοι λένε ότι '' Πέθανε '' η Δορυφορική. Αυτό δεν το πιστεύω, απλά έχει τα κάτω τις, διότι η IPTV είναι καλύτερη σε σχέση με την Δορυφορική. Και εγώ προτιμώ την IPTV!

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Η ΙΡΤV  θα καθιερωθει να ειναι η πρωτη δυναμη στην τηλεθεαση και θα εκθρονισει την δορυφορικη. Απο την αλλη η δορυφορικη δεν θα πεθανει ποτε γιατι μονο εκεινη μπορει να μεταδωσει ανετα  τα καναλια 4Κ και 8Κ ενω η ΙΡΤV εκει θα "κολλωσει" λογω περιορισμενων ταχυτητων του Ιντερνετ. Δεν μπορει να εχουνε ολοι Ιντερνετ μεσω οπτικων ινων και με πολυ μεγαλες ταχυτητες

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...