Μέλος ioanis 1910 Δημοσίευσε 5 ώρες πριν Μέλος Share Δημοσίευσε 5 ώρες πριν Μανδάς: «Υπερήφανος για το ντεμπούτο μου!» Ο Χρήστος Μανδάς πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα, συνδυάζοντάς το μάλιστα με μία εξαιρετική εμφάνιση, στην επιβλητική νίκη με 4-1 επί της Σλοβακίας στο Παγκρήτιο! Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο τερματοφύλακας της Λάτσιο τόνισε ότι νιώθει περήφανος για την πρώτη του εμφάνιση με το Εθνόσημο, ενώ ξεκαθάρισε ότι στην Εθνική ομάδα δεν υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά συναγωνισμός! Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος που έκανα ντεμπούτο στη βασική ενδεκάδα και νομίζω πως εξελίχθηκε καλά. Η ομάδα νίκησε και εγώ έκανα καλή εμφάνιση. Είμαι χαρούμενος που το ντεμπούτο μου έγινε στην Κρήτη που αγαπώ. Είναι πολύ όμορφο. Δεν υπάρχει ανταγωνισμός στην Εθνική αλλά συναγωνισμός. Ο ένας βοηθάει τον άλλο και είμαστε όλοι μαζί. Είναι πολύ σημαντικό να βλέπουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και είναι πάντα δίπλα μας». www.makeleio.gr 1 Link to comment https://www.newsat.com.gr/forum/topic/40859-%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%B4%CE%AC%CF%82-%C2%AB%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AE%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%BF%CF%85%C2%BB/ Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα