Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 15, Οκτωβρίου 2024 Συγγραφέας Super Συντονιστής Δημοσίευσε 15, Οκτωβρίου 2024 Χαιρετώ όλους. Χάθηκα για μερικές μέρες αλλά δυστυχώς κόλλησα covid. Δεν ξέρω το πως και γιατί παρόλο που πάντα όπου πάω φοράω μάσκα τακτικό πλύσιμο χερών κ.τ.λ.π. Ευτυχώς τα συμπτώματα ήταν ήπια, 2 μέρες πυρετός 38 και πονόλαιμο. Στην αρχή φοβήθηκα λόγο που δεν εχω εμβολιαστεί αλλά ευτυχώς πέρασε. Κόλλησα και την αδερφή μου λίγο χειρότερα αυτή, είχε πονόλαιμο πυρετό και βήχα αρκετές μέρες. Το αστείο της υπόθεσης ειναι οτι κανένας γιατρός δεν δεχόταν επίσκεψη ουτε και φάρμακα για covid έγραφαν οπως και από το κέντρο υγείας που πήγαμε, μας έστελναν Αθήνα σε νοσοκομείο Και την έβγαλα με Depon αναβράζον και ξεκούραση. Τεσπα όλα καλά. Σε λίγες ημέρες θα πάω και από το Αρεταίειο να πάρω και της εξετάσεις.
Μέλος Michaeldx Δημοσίευσε 15, Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσίευσε 15, Οκτωβρίου 2024 Περαστικά φίλε Δημήτρη,καλά αποτελέσματα εξετάσεων. 1
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 15, Οκτωβρίου 2024 Συγγραφέας Super Συντονιστής Δημοσίευσε 15, Οκτωβρίου 2024 13 λεπτά πριν, Ο Michaeldx έγραψε Περαστικά φίλε Δημήτρη,καλά αποτελέσματα εξετάσεων. Ευχαριστώ Φιλε!
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 17, Οκτωβρίου 2024 Μέλος Δημοσίευσε 17, Οκτωβρίου 2024 Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην πέρασε Covid ....περαστικά φίλε μου...λίγο ...πολύ όλοι πήραμε μια γεύση....τι γεύση δηλαδή ...είδα τον χάρο με τα μάτια μου...αλλά αυτά ανήκουν στο παρελθόν.
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα