Jump to content

Κυβερνητικό χάος με τον ειδικό φόρο συνδρομητικής TV- Τον καταργεί ο Κυρανάκης, τον προορίζει για τον κινηματογράφο ο Χριστόπουλος!

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Κυβερνητικό χάος με τον ειδικό φόρο συνδρομητικής TV- Τον καταργεί ο Κυρανάκης, τον προορίζει για τον κινηματογράφο ο Χριστόπουλος!

COSMOTE-TV_New-Season_Sports.thumb.jpg.eb5861702456922208e0a799c86a43a5.jpg

Νέο σοκ για τις εταιρείες συνδρομητικής τηλεόρασης.   Ο φόρος της συνδρομητικής τηλεόρασης 10% του Ευκλείδη Τσακαλώτου,  θα χρηματοδοτήσει τον  Ελληνικό Κινηματογράφο! Η εξαγγελία στο συνέδριο των Δελφών του Λεωνίδα Χριστόπουλου,  Προέδρου Γενικού Διευθυντή του ΕΚΟΜΕ, επί του νομοσχεδίου της Λίνας Μενδώνη για τη διάθεση του 50% του φόρου συνδρομητικής τηλεόρασης υπέρ του Κινηματογράφου έρχεται σε ευθεία σύγκρουση με τη δέσμευση του Υφυπουργού  Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, o οποίος σε άλλο συνέδριο δήλωνε πως θα τον καταργήσει!

Υπάρχει επικοινωνία της ηγεσίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με το υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να εξεταστούν τι δημοσιονομικά περιθώρια υπάρχουν για την κατάργησή του, ήταν η αναφορά του αρμόδιου υφυπουργού.

Το κυβερνητικό χάος συνεχίζεται ενισχύοντας τις σκέψεις για την αλλαγή έδρας της Cosmote TV. Ο φορέας συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ, εξετάζει το ενδεχόμενο για να αποφύγει τις ατελείωτες φορολογικές επιβαρύνσεις, να αλλάξει φορολογική έδρα, εκτός Eλλάδας!

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...