Jump to content

Συλλήψεις, πρόστιμα και ποινές φυλάκισης για πειρατεία συνδρομητικών υπηρεσιών

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Συλλήψεις, πρόστιμα και ποινές φυλάκισης για πειρατεία συνδρομητικών υπηρεσιών

EuroLeague-jos-5-sezona_1200x800-nova-1-2-1-1.thumb.jpg.2c3911eefe73cff9814f440aac29cdda.jpg

 

Συλλήψεις και καταδίκες για την πειρατεία συνδρομητικών υπηρεσιών. Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης επέβαλε ποινή φυλάκισης δύο ετών σε 60χρονο, καθώς έκρινε ένοχο τον κατηγορούμενο για την κατ’ επάγγελμα και σε εμπορική κλίμακα τέλεση του αδικήματος της παράνομης αναμεταδόσεως οπτικοακουστικού περιεχομένου, σύμφωνα και με σχετικές επιβαρυντικές περιπτώσεις.

Σε παρόμοια ποινική υπόθεση στη Λάρισα επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών, ενώ στη Θεσσαλονίκη έγινε έφοδος της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, υπό την εποπτεία της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Αττικής, σε δύο σπίτια απλών χρηστών πειρατικών συνδρομητικών καναλιών, οι οποίοι κινδυνεύουν με φυλάκιση τουλάχιστον ενός μήνα και χρηματική ποινή έως 15.000 ευρώ ο καθένας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, συνελήφθησαν ένας 32χρονος και ένας 39χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση τις νομοθεσίας περί πνευματικής ιδιοκτησίας και περί προστασίας συνδρομητικών υπηρεσιών. Προηγήθηκαν καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες ο 32χρονος κατείχε και χρησιμοποιούσε παράνομη συσκευή προβολής συνδρομητικού τηλεοπτικού περιεχομένου, ενώ ο 39χρονος επιπλέον εμπορεύονταν συσκευές που παρέχουν παράνομη πρόσβαση σε συνδρομητικά τηλεοπτικά κανάλια μέσω διαδικτύου.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...