Jump to content

Πάει … Ευρώπη η ΕΡΤ,


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Πάει … Ευρώπη η ΕΡΤ,

euro2024.jpeg.1ded124480b6d042ccda32c1a1fa99e6.jpeg

 

Κρίσιμα, μεγάλα ραντεβού για την ΕΡΤ το επόμενο διάστημα. Σε έναν μήνα περίπου από τώρα, στις 7, 9 και 11 Μαΐου, η ΕΡΤ θα μεταδώσει τη Eurovision, που φέτος θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας, «χτίζοντας» μέχρι τότε την πορεία του τραγουδιού «Zari» με τη Μαρίνα Σάττι, τον Φωκά Ευαγγελινό, τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

Εν όψει των μεγάλων αθλητικών γεγονότων, ο αντίστοιχος ενημερωτικός τομέας της ΕΡΤ καλείται να βάλει τα δυνατά του. Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές (6 – 9 Ιουνίου) το επόμενο ευρωπαϊκό ραντεβού είναι στο ποδόσφαιρο. Μπορεί η Εθνική Ομάδα να απουσιάσει από το Euro 2024 (14 Ιουνίου – 14 Ιουλίου), αλλά η ΕΡΤ θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας, μεταδίδοντας ελεύθερα και τους 51 αγώνες. Η ΕΡΤ ετοιμάζει σειρά εκπομπών και ενθέτων, με παρουσιάσεις των ομάδων και των πρωταγωνιστών τους αλλά και πλούσιο αρχειακό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις.

 

 Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες

Μετά τη Γερμανία, η αθλητική αποστολή της ΕΡΤ θα βρεθεί στη Γαλλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες (26 Ιουλίου – 11 Αυγούστου).

Η ΕΡΤ θα μεταδώσει περισσότερες από 700 ώρες προγράμματος σε πέντε κανάλια (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3, ΕΡΤ Sports 1, ΕΡΤ Sports 2), ενώ σημαντικό μερίδιο θα αναλάβει και η ΕΡΑΣΠΟΡ, η οποία πρέπει άμεσα να ενισχυθεί και από το ertsports.gr. Το τελευταίο αθλητικό ραντεβού πριν αρχίσει η νέα τηλεοπτική σεζόν είναι στους Παραολυμπιακούς Αγώνες (28 Αυγούστου – 8 Σεπτεμβρίου), τους οποίους η ΕΡΤ φιλοδοξεί να μεταδώσει με μια νέα ματιά.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...