Jump to content

Και Champions League και Netflix στην Cosmote TV!

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Και Champions League και Netflix στην Cosmote TV!

 

1386787275_COSMOTE-TV_New-Season--1.thumb.jpg.013c3855b284ee04582bdbf0591e81a2.jpg

Ενισχύεται σημαντικά η Cosmote TV με δύο κινήσεις. Η πρώτη ξεκινάει μέσα από την Ελλάδα. Πείθοντας για την ανάγκη της επένδυσης στον αθλητισμό, η Cosmote TV κατάφερε να ανανεώσει τη συμφωνία της με την ΤΕΑΜ, εξασφαλίζοντας τους αγώνες του UEFA Champions League, του UEFA Europa League και του UEFA Europa Conference League για την τριετία 2024 – 2027, με μειωμένο κόστος σε σχέση με το τρέχον διάστημα. Παράλληλα με την επένδυσή της στη Super League, έχοντας τα δικαιώματα σημαντικών ομάδων, όπως ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ, παραμένει η πρώτη επιλογή στη συνδρομητική τηλεόραση. Από Τρίτη έως Πέμπτη η Cosmote TV θα είναι γεμάτη με ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και από Σάββατο έως και Δευτέρα με τη Super League και ενδιαμέσως τους αγώνες κυπέλλου για την επόμενη τριετία.

Ταυτόχρονα, ύστερα από τη συνεργασία της Deutsche Telecom με το Netflix, η Cosmote TV στην Ελλάδα, όπως και άλλες χώρες όπου δραστηριοποιείται ο γερμανικός όμιλος, θα έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει και το Netflix. Είναι ένα σαφές προβάδισμα έναντι των ανταγωνιστών του, που όμως βάζει δύσκολα και στην κυβέρνηση. Η αντιμετώπιση της πειρατείας, η οποία επηρεάζει κάθετα τη λειτουργία και της Cosmote TV και της Nova, παραμένει ζητούμενο για τα συναρμόδια υπουργεία Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Προστασίας του Πολίτη και Οικονομικών. Μια άλλη, εξίσου σοβαρή εκκρεμότητα είναι αυτή της κατάργησης του ειδικού φόρου τηλεόρασης, παράλληλα με την επιβολή φορολογίας στις streaming υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Ο τελικός του κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη θα διεξαχθεί το Σάββατο 18 Μαΐου. Η ζωντανή μετάδοση του αγώνα θα γίνει από την Cosmote TV, ωστόσο, ως γεγονός μείζονος σημασίας, θα πρέπει να προβληθεί από ένα ελεύθερο τηλεοπτικό δίκτυο.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...