Jump to content

UEFA Europa & Conference League: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στην COSMOTE TV

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

UEFA Europa & Conference League: ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στην COSMOTE TV

europa-league.thumb.jpg.c81a7dabed3e6069303591408828051e.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η 3η αγωνιστική των ομίλων των UEFA Europa & Conference League καταφθάνει, με την COSMOTE TV να μεταδίδει ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες των ΑΕΚ, Παναθηναϊκού, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, καθώς και 6 ακόμα ματς των δύο διοργανώσεων. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV θα βρίσκεται «μέσα» σε κάθε φάση, για να μεταφέρει όλα τα στιγμιότυπα και πλήρες ρεπορτάζ από κάθε αγώνα.

 

Την Πέμπτη 26/10 στις 19.45 θα διεξαχθούν οι αγώνες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Η «Ένωση» θα ταξιδέψει στη Μασσαλία για να αντιμετωπίσει τη Μαρσέιγ, με σκοπό να παραμείνει στην κορυφή του δεύτερου ομίλου (COSMOTE SPORT 4HD). Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν τη Γουέστ Χαμ του Κωσταντίνου Μαυροπάνου, με στόχο να πάρουν την πρώτη τους νίκη στον όμιλο (COSMOTE SPORT 3HD).

 

Λίγο αργότερα την ίδια μέρα (22.00), θα ριχτούν στη «μάχη» ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι», οι οποίοι βρίσκονται στην κορυφή του έκτου ομίλου με 4 βαθμούς, θα αντιμετωπίσουν τη γαλλική Ρεν, που μετρά μία νίκη και μία ήττα (COSMOTE SPORT 5HD). Παράλληλα, ο «δικέφαλος του βορρά» θα ταξιδέψει στη Σκωτία για να αναμετρηθεί με την Αμπερντίν, φιλοδοξώντας να κάνει το «τρία στα τρία» στον 7ο όμιλο του UEFA Europa Conference League (COSMOTE SPORT 7HD).

 

Η υπόλοιπη αγωνιστική δράση σε UEFA Europa & Conference League

 

Οι μεταδόσεις της COSMOTE TV για την 3η αγωνιστική του UEFA Europa League περιλαμβάνουν και τους αγώνες Τόπολα-Φράιμπουργκ (19.45, COSMOTE SPORT 8HD), Μπράιτον-Άγιαξ (22.00, COSMOTE SPORT 4HD), Ρόμα-Σλάβια Πράγας (22.00, COSMOTE SPORT 8HD) και Λίβερπουλ-Τουλούζ (22.00, COSMOTE SPORT 9HD). Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν και τα ματς Άλκμααρ-Άστον Βίλα (19.45, COSMOTE SPORT 9HD) και Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ελσίνκι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD) για το UEFA Europa Conference League.

 

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

 

Την Πέμπτη 26/10 στις 18.00 (COSMOTE SPORT 2HD), η εκπομπή «European Football Show Greek Edition» με τους Αντρέα Παλομπαρίνι, Στέφανο Αβραμίδη και Τόλη Χριστοφοράκη θα βρίσκεται στη διάθεση των τηλεθεατών μεταφέροντας όλες τις εξελίξεις και τα νέα των ελληνικών ομάδων, ενώ θα επιστρέψει τα μεσάνυχτα με τα καλύτερα στιγμιότυπα, το ρεπορτάζ και την ψηφιακή ανάλυση των αγώνων της ημέρας. Επιπλέον, για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα ματς της ημέρας, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Γιώργο Μπιτσικώκο.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων:

 

Πέμπτη 26/10

 

UEFA Europa League (Φάση Ομίλων, 3η αγωνιστική)

Εκπομπή «European Football Show Greek Edition» (18.00, COSMOTE SPORT 2HD)

Εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD)

Μαρσέιγ- ΑΕΚ (19.45, COSMOTE SPORT 4HD)

Ολυμπιακός-Γουέστ Χαμ (19.45, COSMOTE SPORT 3HD)

Τόπολα-Φράιμπουργκ (19.45, COSMOTE SPORT 8HD)

Παναθηναϊκός-Ρεν (22.00, COSMOTE SPORT 5HD)

Ρόμα-Σλάβια Πράγας (22.00, COSMOTE SPORT 8HD)

Λίβερπουλ-Τουλούζ (22.00, COSMOTE SPORT 9HD)

Μπράιτον-Άγιαξ (22.00, COSMOTE SPORT 4HD)

 

UEFA Europa Conference League (Φάση Ομίλων, 3η αγωνιστική)

Άλκμααρ-Άστον Βίλα (19.45, COSMOTE SPORT 9HD)

Αμπερντίν-ΠΑΟΚ (22.00, COSMOTE SPORT 7HD)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Ελσίνκι (22.00, COSMOTE SPORT 3HD)

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...