Jump to content

Σκέψεις να βγει η ΕΡΤ εκτός διαφήμισης και τηλεθέασης!


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Σκέψεις να βγει η ΕΡΤ εκτός διαφήμισης και τηλεθέασης!

ert.thumb.jpg.09ac8f1b6cdf29ea3b35493a7654b75c.jpg

Το ενδεχόμενο αποχώρησης της ΕΡΤ από τη διαφημιστική αγορά και τη μέτρηση τηλεθέασης της Nielsen εξετάζει η Κυβέρνηση.  Η κρατική ραδιοτηλεόραση θα κρατήσει το δικαίωμα να μεταδίδει διαφημίσεις μόνο σε μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα, όπως για παράδειγμα είναι η Eurovision ή μία κάποια σημαντική αθλητική διοργάνωση. Οι απώλειες αν αποχωρήσει από τη διαφήμιση στα έσοδα θα είναι της τάξης των 10 εκατ. ευρώ.

150927224_--.jpg.683b6af9dbaf69f371b3acc6b7b071f9.jpg

Το θέμα είχε τεθεί και στην Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου, που τότε είχε απαντήσει αρνητικά, το 2021 και το δύο χρόνια αργότερα επιβλήθηκε το αιφνιδιαστικό λουκέτο από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, με πρόεδρο- διευθύνοντα σύμβουλο τον Γκίκα Μάναλη. Η συζήτηση αυτή συσχετίζεται και με το μέλλον της ΕΡΤ3. Συμπτωματικά, πριν το 2011 είχε επίσης τεθεί το θέμα να κλείσει ένα από τα 3 τηλεοπτικά προγράμματα της ΕΡΤ και στη συνέχεια προέκυψε το μόρφωμα της ΔΤ και αργότερα της ΝΕΡΙΤ,  με διευθύνοντα σύμβουλο τον Γιώργο Προκοπάκη, σημερινό σχολιαστή του δελτίου ειδήσεων του Alpha. typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...