Jump to content

Μείον τρία κανάλια εθνικής εμβέλειας για τη Nova!

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Μείον τρία κανάλια εθνικής εμβέλειας για τη Nova!

79952ca2-9fe6-473e-a455-55eb5df9001c.thumb.jpg.04fcfa53c4cc70cc0b237e4a7c2efef3.jpg

 

Με απώλειες ξεκινάει τη νέα τηλεοπτική σεζόν η Nova. Η πλατφόρμα της United Media σταμάτησε να μεταδίδει τρεις σταθμούς εθνικής εμβέλειας, το Mega, τον ΑΝΤ1 και το ΜΑΚ TV, καθώς δεν υπήρξε συμφωνία για το τίμημα της αναμετάδοσής τους. Το Mega χρησιμοποίησε ως επιχείρημα τη σύμβαση που είχε υπογράψει ο Alpha με τη Nova, όταν ο σταθμός της Motor Oil επανήλθε στην πλατφόρμα, μετά την πώληση της Forthnet σε United Media / BC Partners.

 «Ραντεβού» στο Champions League

CHAMPIONS_LEAGUE_TELIKOS.thumb.jpg.12e538761cbc61b2644e209442900406.jpg

Και αν στο πρωτάθλημα της Super League δεν υπήρξαν αλλαγές, καθώς Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν στην Cosmote TV, η οποία έχει και τον Ολυμπιακό, και Άρης και ΠΑΟΚ στη Nova, το ενδιαφέρον τώρα επικεντρώνεται στη διεκδίκηση των διοργανώσεων της UEFA (Champions League, Europa League και Europa Conference League) για την τριετία 2024 – 2027. Οι δύο διεκδικητές, Cosmote TV και Nova, θα δώσουν τη μάχη των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, ενώ στην εξίσωση ίσως μπει και η κοινοπραξία Mega – ANT1, με στόχο τη μετάδοσή τους ελεύθερα και συνδρομητικά. Η ΕΡΤ έχει δηλώσει πως δεν ενδιαφέρεται για τις τρεις διοργανώσεις, αλλά διεκδικεί την επιστροφή της Εθνικής Μπάσκετ και της Εθνικής Ποδοσφαίρου στην Αγία Παρασκευή.

typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...