Jump to content
ioanis

NEDIS VTRA3460GY

Αξιολογήστε το θέμα

Recommended Posts

NEDIS VTRA3460GY

2096729368_2023-02-02091307.thumb.png.d20d1e3a96de0ce025fbc9d8ab70b3f6.png

Ασύρματη HDTV λύση για να απολαμβάνετε ποιότητα εικόνας και ήχου HDTV χωρίς να χρειάζονται καλώδια. Η ασύρματη επέκταση της Nedis προσφέρει ασύρματη μετάδοση του HDMI σήματος από τις συνδεδεμένες συσκευές ήχου/εικόνας σε τηλεόραση ή προτζέκτορα, σε απόσταση έως και 30 μέτρα. Το HDMI σήμα μπορεί να μεταδοθεί ακόμη και μέσα από τοίχους και ορόφους. Το κιτ είναι πρακτικό και βολικό όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα παροχής καλωδιακής σύνδεσης, όπως για παράδειγμα αν θέλετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση στον κήπο σας ή όταν δεν θέλετε να τραβήξετε επιπλέον καλώδια.

Με την ασύρματη επέκταση, μπορείτε να απολαμβάνετε το τηλεοπτικό σήμα οπουδήποτε μέσα στο σπίτι, χωρίς να διαθέτετε σύνδεση τηλεόρασης σε αυτήν την τοποθεσία. Υιοθετεί διπλή μετάδοση HDMI+VGA, η οποία είναι συμβατή με τις νέες και τις παλιές οθόνες. Μπορείτε επίσης να συγχρονίσετε την οθόνη σας με μια συσκευή μετάδοσης οθόνης χωρίς να χρησιμοποιήσετε τον πομπό, απλά συνδέοντας το τηλέφωνό σας στο δίκτυο Wi-Fi του δέκτη, ο οποίος υποστηρίζει Airplay/DLNA και miracast. Έτσι, προσφέρεται ισχυρή μετάδοση σήματος σε μεγάλες αποστάσεις έως 30 μέτρα (ορατή επαφή). 

Sun ΑΕ, τηλ.: 2310-700777.

Αναδημοσίευση από :digitaltvinfo.gr

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 
Παρακαλώ Σχολιάστε Εποικοδομητικά

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
  • Δημιουργία νέου...