Jump to content
ioanis

Δέκτης AMIKO ΜΙΝΙ Combo 4Κ Ultra HD S2X+T2C

Recommended Posts

Μια και πριν λίγες ή μέρες βρέθηκα στην Θεσσαλονίκη είπα κάτι να αγοράσω από αυτήν την όμορφη πόλη και τι αγόρασα :classic_biggrin:; καλά μαντέψατε....έναν δορυφορικό δέκτη:k05215: έτσι για να ......υπάρχει  και είναι αυτός .  https://astrasat.gr/product/δεκτησ-αμικο-μινι-combo-4κ-ultra-hd-s2xt2c/   η αγορά έγινε στο μαγαζί του Κυρίου Σωκράτη Βυζαρέλη αφού όμως πρώτα έγιναν οι ανάλογες συστάσεις και στην συνέχεια η κουβέντα μας περιστράφηκε γύρω από τα δορυφορικά δρώμενα και όχι μόνο.

 

Μόλις τον βάλω σε λειτουργία θα σας πω τις  εντυπώσεις μου.

Επεξεργάστηκε από ioanis

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 

Μόλις τώρα άνοιξα τα μείλ μου και είδα ότι ο τεχνικός του μαγαζιού ο Κύριος Τάσος που μίλησα μαζί του μου έστειλε και το λογισμικό που ανοίγουν στίε 39 μοίρες τα Ελληνικά κανάλια :k05215: (  ERT HD    και   DIGEA HD).

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 

Ο δέκτης είναι στα χέρια μου και δυστυχώς  ένοιωσα  απογοήτευση  γιατί είναι πιστή αντιγραφή από  τον edision Piccollino ....παίζει τα κανάλια της ERT και της  DIGEA στον Hellas Sat παίζει και τα λίγα ελεύθερα UHD κανάλια που υπάρχουν στον ASTRA και HOTBIRD( με άριστη εικόνα) αλλά είναι πολύ αργός στην εναλλαγή των καναλιών καθώς και πολύ αργοκίνητος  όταν κάνει Boot το δε τηλεχειριστήριο  δεν διαθέτει extra κουμπί για exit....απλά ξαναπατάς το ίδιο κουμπί του Menu....σαν δέκτης δεν μου λέει και πολλά( γούστα είναι αυτά) αλλά θα τον βάλω και αυτόν στην συλλογή μου.

Επεξεργάστηκε από ioanis

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 

Εδώ παραθέτω και δύο λογισμικά για δέκτη  AMIKO ΜΙΝΙ Combo 4Κ Ultra HD S2X+T2C τα οποία ανοίγουν τα Ελληνικά κανάλια στις 39 μοίρες.

 

AMIKO_Mini_4K_Combo_1.0.51_emu(1).zip

AMIKO_Mini_4K_Combo_GR.zip

Κοινοποίηση του μηνύματος


Link to post
Share on other sites
 
Παρακαλώ Σχολιάστε Εποικοδομητικά

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
  • Δημιουργία νέου...