Jump to content

Η SES GS ανέπτυξε δορυφόρους O3b μετά τον τυφώνα Ian

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Η SES GS ανέπτυξε δορυφόρους O3b μετά τον τυφώνα Ian

Η εταιρία SES Government Solutions έχει δημιουργήσει ένα αποκλειστικό δίκτυο δορυφορικών επικοινωνιών μέσης τροχιάς για την υποστήριξη των προσπαθειών ανακούφισης από καταστροφές στη Νοτιοδυτική Φλόριντα.

Η εταιρία SES Government Solutions (SES GS), μια εξ ολοκλήρου θυγατρική της SES, ανέπτυξε γρήγορα μια δορυφορική υπηρεσία υψηλής απόδοσης χαμηλής καθυστέρησης Medium Earth Orbit (MEO) και επίγεια τερματικά για την αποκατάσταση της ευρυζωνικότητας στις τοπικές κοινότητες και τους πρώτους ανταποκριτές στην περιοχή Lee στη Φλόριντα που χτυπήθηκαν από τον τυφώνα Ίαν.

103.jpg
Δορυφορική σύνδεση μέσω O3b μετά τις καταστροφές του τυφώνα Ian (φωτογραφία: SES)

Η SES GS, μαζί με την SES και τη SimbaCom, ανταποκρίθηκαν αναπτύσσοντας μια υπηρεσία συνδεσιμότητας υψηλής απόδοσης για την υποστήριξη του AWS Disaster Response και του συνεργάτη έκτακτης ανάγκης Help.NGO. Η προσωρινή υπηρεσία παρασχέθηκε σε μια πολύ μεγάλη περιοχή που επλήγη  μερικές ώρες μετά τη μεγάλη καταστροφή που προκλήθηκε από τον τυφώνα Ian τον Σεπτέμβριο.
 

Bίντεο δείχνει τα επακόλουθα του τυφώνα Ian στην κομητεία Lee της Φλόριντα (video from  Click On Detroit)

Μετά την λήξη του τυφώνα Ian στη νοτιοδυτική Φλόριντα, οι ομάδες πεδίου SES GS και SimbaCom, κατόπιν αιτήματος της AWS Disaster Response, πήγαν επιτόπου και ανέπτυξαν υποδομή επικοινωνίας χρησιμοποιώντας τον παγκόσμιο δορυφορικό αστερισμό O3b MEO του SES. Ελλείψει αξιόπιστων συστημάτων επίγειας σύνδεσης λόγω του σοβαρού αντίκτυπου του τυφώνα, η δορυφορική λύση του MEO επέτρεψε την παροχή υπηρεσιών επικοινωνίας σε κρατικές υπηρεσίες και κέντρα διανομής για τους κατοίκους της κομητείας Lee καθως και στους πρώτους ανταποκριτές.

Πηγή: parabola.cz, Click On Detroit

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...