Jump to content

Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G και 5G μέσω δορυφόρων O3b mPOWER

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας 4G και 5G μέσω δορυφόρων O3b mPOWER

Με άνευ προηγουμένου ζήτηση για συνδεσιμότητα κινητής τηλεφωνίας υψηλής απόδοσης στις πιο απομονωμένες κοινότητες του Αμαζονίου, ο δορυφορικός πάροχος SES (Astra) ανακοίνωσε ότι υπέγραψε πολυετή ανανέωση χωρητικοτητας με την Claro Brasil μέσω της Embratel του τμήματος επιχειρηματικών λύσεων της.

Η συμφωνία θα επιτρέψει την παροχή βελτιωμένων υπηρεσιών 4G/5G μέσω του δικτύου O3b mPOWER, του συστήματος επικοινωνίας επόμενης γενιάς της SES στην μεσαία τροχιά (MEO), σε τουλάχιστον οκτώ από τις 23 πόλεις που εξυπηρετούνται από το πολυτροχιακό δορυφορικό δίκτυο SES της τηλεπικοινωνίας σε όλη την περιοχή του Αμαζονίου που ειναι η πιο απομονωμένη περιοχή της Βραζιλίας.

242.jpg

Σύμφωνα με τη συμφωνία, η Embratel θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει 4 Gbps μέσω του δικτύου O3b mPOWER της SES για να επεκτείνει την υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας υψηλής απόδοσης  backhaul μέσω αυτής της τεχνολογίας αιχμής για να εξυπηρετήσει περισσότερους από 260.000 κατοίκους οκτώ πόλεων στην περιοχή του Αμαζονίου. Η εταιρια  SES θα συνεχίσει να εξυπηρετεί και άλλες κοινότητες στην περιοχή με γεωστατική χωρητικότητα δορυφορικού κορμού (GEO). Η Embratel αύξησε τη ζήτηση της για χωρητικότητα SES από τα αρχικά 250 Mbps που εξυπηρετούσε τέσσερις πόλεις σε 5,5 Gbps εύρους ζώνης GEO και MEO που υποστηρίζει 23 πόλεις. Για παράδειγμα, η ευελιξία που προσφέρει το τρέχον σύστημα MEO της SES, το O3b, έχει οδηγήσει ορισμένους ιστότοπους να αυξάνονται σε πάνω από 500 Mbps.

πηγή: parabola.cz

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...