Jump to content

Η Κίνα εκτόξευσε με επιτυχία τον δορυφόρο Remote Sensing 36

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Η Κίνα εκτόξευσε με επιτυχία τον δορυφόρο Remote Sensing 36

Στις 15 Οκτωβρίου 2022 στις 3:12 ώρα Πεκίνου, η Κίνα χρησιμοποίησε τον πύραυλο εκτόξευσης Long March 2D στο Κέντρο Εκτόξευσης Xichang Satellite Launch Center για να εκτοξεύσει με επιτυχία τον δορυφόρο τηλεπισκόπησης της Γης Νο. 36  στο διάστημα. Ο δορυφόρος εισήλθε με επιτυχία στην προκαθορισμένη τροχιά και η αποστολή εκτόξευσης στέφθηκε με  απόλυτη επιτυχία.

Οι 36 δορυφόροι τηλεπισκόπησης αναπτύχθηκαν από την πέμπτη και όγδοη Academy of China Aerospace Science and Technology Corporation.

1025450274_0:114:2500:1520_1920x0_80_0_0

© AP Photo / Cai Yang/Xinhua

Ο πύραυλος Changerding που εκτελεί αυτή την αποστολή εκτόξευσης είναι ένα υγρό όχημα εκτόξευσης δύο σταδίων κανονικής θερμοκρασίας που αναπτύχθηκε από την Eighth Academy of China Aerospace Science and Technology Corporation. Το ωφέλιμο φορτίο της είναι 1,3 τόνοι.

Αυτή η εκτόξευση είναι η 11η εκτόξευση του πυραύλου Changerding που πραγματοποιήθηκε φέτος. Ο πύραυλος Changerding μέχρι στιγμής έχει ολοκληρώσει με επιτυχία 68 αποστολές εκτόξευσης. Αυτή η αποστολή είναι η 444η πτήση της σειράς οχημάτων εκτόξευσης Long March.

Πηγή: sputniknews

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...