Jump to content

Τα Galaxy 33 και Galaxy 34 θα εκτοξευθούνε στις 6 Οκτωβρίου

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Τα Galaxy 33 και Galaxy 34 θα εκτοξευθούνε στις 6 Οκτωβρίου

Η εκτόξευση των γεωστατικών δορυφόρων επικοινωνίας Galaxy 33 και Galaxy 34 για τον δορυφορικό πάροχο Intelsat έχει προγραμματιστεί για τη νύχτα της 5ης προς 6 Οκτωβρίου 2022 στο κοσμοδρόμιο Cape Canaveral στη Φλόριντα. Και οι δύο δορυφόροι θα διασφαλίσουν τη συνέχεια της υπηρεσίας για τους πελάτες στη Βόρεια Αμερική. Οι δυο δορυφόροι αποτελούν μέρος της ανανέωσης του στόλου δορυφόρων Galaxy που ανήκει στην Intelsat.

Ο Galaxy 33 θα λειτουργεί από τον Νοέμβριο σε τροχιακή θέση 133°W. Ο δορυφόρος θα διασφαλίσει τη συνέχεια της υπηρεσίας για  διανομή σε καλωδιακούς τερματικούς σταθμούς σε όλη την επικράτεια των ΗΠΑ. Ο δορυφόρος θα είναι εξοπλισμένος με χωρητικότητα στη ζώνη C καθώς και με κατευθυντικές δέσμες στις ζώνες Ka και Ku. Ο  Galaxy 33 αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου σχεδίου εκσυγχρονισμού για ολόκληρο τον στόλο Galaxy, που είναι το πιο αποτελεσματικό σύστημα διανομής πολυμέσων στη Βόρεια Αμερική.

119.jpg
Δορυφόροι Galaxy 33 και Galaxy 34 (φωτογραφία: Intelsat)

Ο δορυφόρος Galaxy 34 στις 129°W θα αντικαταστήσει τον υπάρχοντα δορυφόρο Galaxy 12 μόλις τεθεί σε λειτουργία στα τέλη του 2022. Ο δορυφόρος θα χρησιμεύσει ως νέα χωρητικότητα για τους πελάτες καλωδιακής διανομής του  Intelsat Galaxy.

Πηγή: parabola.cz

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...