Jump to content

Σε πλειστηριασμό το 30% του προγράμματος του Attica TV!


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Σε πλειστηριασμό το 30% του προγράμματος του Attica TV!

atticatv-150-190.jpg.f241c43d43ded0a10a7772d92f62d046.jpg

Μέσα στον Αύγουστο προκηρύχθηκε δημοπρασία από τον δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό του Δήμου Ασπροπύργου Attica TV για την ανάθεση του 30% του τηλεοπτικού προγράμματος του σε εξωτερική εταιρεία παραγωγής. Βασικός όρος για τον εκπλειστηριασμό του προγράμματος είναι το ενοίκιο των 15.000 ευρώ μηνιαίως και η ανάληψη του κόστους του ενοικίου στην Digea για τη μεταφορά του ψηφιακού τηλεοπτικού σήματος.

Στους όρους της δημοπρασίας το δημοτικό κανάλι αναφέρει πως ο ανάδοχος θα πρέπει να διαθέτει τηλεοπτικές εγκαταστάσεις, όπως στούντιο και χώρο για την εγκατάσταση του προσωπικού του σταθμού, παραγωγή προγράμματος για το κανάλι καθώς και την εκπομπή του σε μία από τις συνδρομητικές πλατφόρμες. Θυμίζουμε πως το Attica TV είχε μέχρι πρόσφατα σύμβαση συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής για την παραγωγή τουλάχιστον εξάωρου τηλεοπτικού ενημερωτικού προγράμματος, μια συνεργασία που κατέρρευσε πέρυσι. Η ανάθεση του 30% του προγράμματος σε εξωτερική εταιρεία επιτρέπεται από την τηλεοπτική νομοθεσία.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...