Jump to content

Νέος έλεγχος για την Υψηλή Ευκρίνεια σε όλη την Ελλάδα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Νέος έλεγχος για την Υψηλή Ευκρίνεια σε όλη την Ελλάδα

logo-EKE.thumb.jpeg.9b3c5fb980acd16e1889e41e02e0f8a1.jpeg

Τα μέτρα στήριξης του κράτους την περίοδο της πανδημίας λειτούργησαν θετικά για την Digea, καθώς προχώρησε η υλοποίηση του προγράμματος επενδύσεων, συνολικής δαπάνης 2,44 εκατ. ευρώ, με κύριο άξονα την ολοκλήρωση της εκπομπής με σήμα υψηλής ευκρίνειας για τους πελάτες-μετόχους της, τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, σε όλα τα κέντρα εκπομπής ανά την Ελλάδα. Η Digea διαθέτει αυτήν τη στιγμή 164 κέντρα εκπομπής σε όλη τη χώρα. Το σημαντικό έργο της εταιρείας ήταν η εγκατάσταση νέων γεννητριών καθώς και εφεδρικών συστημάτων εκπομπής.

 

 Το Ανώτατο Όριο Τιμής

Αυτό το διάστημα έχει αρχίσει από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων νέος έλεγχος για τον προσδιορισμό του ΑΟΤ, δηλαδή του ανώτατου ορίου τιμής χρέωσης προς τους πελάτες. Με βάση τον έλεγχο αυτό αναμένεται να προσδιοριστεί εκ νέου το ενοίκιο των τηλεοπτικών καναλιών για την εκπομπή του ψηφιακού τους σήματος, τόσο για τα πανελλαδικής όσο και για τα περιφερειακής εμβέλειας κανάλια. Η προηγούμενη αναθεώρηση του ΑΟΤ από την ΕΕΤΤ είχε γίνει το 2018. Από τότε τα περιφερειακά κανάλια είχαν καταθέσει αίτημα επανεξέτασης της ανώτατης τιμής, καταθέτοντας συγκεκριμένα στοιχεία και ζητώντας μείωση του ΑΟΤ. Η επικαιροποίηση του ΑΟΤ θα αφορά τα έτη 2018, 2019, 2020 και 2021.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...