Jump to content

Windows 10 format,και εγκατάσταση μέσω usb


Michaeldx

Recommended Posts

  • Μέλος

image.png.1a444fdbc53809a84ed54874c48a0d36.png

Καλησπέρα χθες έκανα format στον υπολογιστή μου,μόνος μου χωρίς να το πάω σε τεχνικό που κοστίζει γύρω στα 35 ευρώ.Στο δικό μου desktop εγκατέστησα τα 64 bit με μνήμη ram 4 gb και επεξεργαστή 3.00 ghz intel windows 10,και της αδελφής μου τα 32 bit και το έχει 2 χρόνια με windows 10,είναι καινούργιο και χθες του έκανα format,σε laptop dell υπολογιστή με μνήμη ram 4 gb,και επεξεργαστή 2.10 ghz intel.Ο δικός μου desktop είναι dell με hard disc 240 gb,και της αδελφής μου είναι hard disk 250 gb.Η κάρτα γραφικών είναι Intel(R) Q45/Q43 Express Chipset (Microsoft Corporation - WDDM 1.1),μέχρι 16 gb ram παίρνει το desktop μου,αλλά δεν είμαι gamer,και για αυτό έχω 4 gb ram ddr3,μπορεί να βάλω στο μέλλον άλλα 4 gb ram,δηλαδή 8 gb ram.Παίζω ελαφριά gaming,και βλέπω βίντεο στο youtube μέχρι 1440p hd.Ο υπολογιστής μου είχε windows 7,για 4 χρόνια ,και χθες του έκανα format.Είναι 7 χρόνια που έχω αυτό το pc είναι λίγο παλιό.Το usb είχε χωριτικότητα 32 gb,και τώρα έχει 21.9 gb,με τα windows 32,και 64 bit.Γλίτωσα περίπου από τεχνικό 70 ευρώ.Άλλαξα και πάστα,στους 2 επεξεργαστές.Πάντως οι ssd,είναι ποιό γρήγοροι και αθόρυβοι από τους hard disc που κάνουνε λίγο θόρυβο.Έβαλα και το κλειδί,των windows 10 με το ίδιο κλειδί για πολλαπλές άδειες ,και στους δυο υπολογιστές το ίδιο κλειδί,παρότι που είτανε windows 7,παλιά στο desktop μου γνήσια windows 10.Έχω σπουδάσει τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών,σε δημόσιο Ιεκ.Είμαι και ραδιολήπτης στα fm,και ασχολούμαι με τις συχνότητες των fm.Τώρα,μπορώ να το πάω και σε κάποιο φίλο το usb με τα windows 10,άμα δεν μπορεί να κάνει format.Η έκδοση των windows 10 είναι και στους δύο υπολογιστές pro.Εγκατασταθήθηκαν αυτόματα οι οδηγοί του εκτυπωτή,και τώρα μπορώ να εκτυπώνω,και να βγάζω φωτοτυπίες, με χρώμα, ή με ασπρόμαυρο χρώμα. 

Επεξεργάστηκε από Michaeldx
Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Εγώ σε βρίσκω .....αρχοντόπουλο  :SFGSFGSF:μια και όλα αυτά τα έκανες μόνος σου χωρίς να επισκεφτείς  κάποιον τεχνικό.

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Μπράβο που τα κατάφερες μόνος σου,  :classic_biggrin: και απ οτι κατάλαβα δεν το είχες κάνει άλλη φορά. Μια παρατήρηση.

Στο δεύτερο pc γιατί έβαλες 32bit λειτουργικό? Αν θελήσεις να βάλεις στο μέλλον πάνω από 4gb ram να ξέρεις ότι θα έχεις πρόβλημα. Πάντως η διαδικασία εγκατάστασης στα 10-11 μέσω usb η dvd ειναι αρκετά απλή και ολοκληρώνετε σε 5-6 βήματα. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν πχ λόγο παλαιότητας του υπολογιστή τα windows δεν βρούνε drivres αυτόματα, πχ wifi. lan και εκεί είναι μπέρδεμα. Όπως και μπέρδεμα είναι αν στην διαχείριση συσκευών δεις συσκευές με κίτρινο ερωτηματικό με την ένδειξη (άγνωστη συσκευή).

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...
  • Μέλος

Σήμερα που άνοιξα το desktop μου είδα πως έχει 1 μνήμη ram 4 gb και όχι 2 των 4 gb ram.Και παρήγγειλα άλλη μια 4 gb οπότε θα έχω 8 gb ram στο desktop,θα σας πω εντυπώσεις την εβδομάδα που μας έρχεται που θα την έχω στα χέρια μου.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Τελικά δεν κάνει για το pc μου η ddr3 4 gb ram,που αγόρασα.Την πήγα πίσω στο μαγαζί και πήρα τα λεφτά μου πίσω,οπότε μένω στα 4 gb ram.

Link to comment
Share on other sites

  • Μέλος

Σήμερα παρέλαβα από τον Κωτσόβολο 2 gb ram 1333 mhz.Και έχω 6 gb ram στο desktop μου,απλώς είδα μείωση από 45% στην φυσική μνήμη σε 29%,και πάει ποιό γρήγορα το pc μου. 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...