Jump to content

Vodafone TV και Disney+ : Τι φέρνει η νέα συνεργασία


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Vodafone TV και Disney+ : Τι φέρνει η νέα συνεργασία

 

safe_image_php.thumb.jpg.27e442cc2521cb1e44b4f58507b2855d.jpg

Μία ιδιαίτερα σημαντική συμφωνία ανακοινώθηκε πριν λίγες ημέρες μεταξύ της Vodafone TV Ελλάδος και της Disney. Με τη συμφωνία αυτή η Vodafone Ελλάδος γίνεται η πρώτη, ανάμεσα σε όλες τις χώρες του ομίλου, που θα διαθέτει αποκλειστικά – για όσο διαρκεί η συμφωνία- το Disney+ στην πλατφόρμα της. Σημαντικό ρόλο στην επιτυχή κατάληξη των μακροσκελών συζητήσεων έπαιξε, όπως μαθαίνουμε, και το πολύ δραστήριο local γραφείο της Disney. Όσον αφορά στη Vodafone, η εταιρεία συνεχίζει – απαλλαγμένη πλέον και από βάρος του αθλητικού περιεχομένου –τη στρατηγική της, προκειμένου να παράσχει μια ολοκληρωμένη υπηρεσία οικιακής διασκέδασης. Στην προσπάθειά της αυτή, η συνεργασία με την Disney, ίσως να εξελιχθεί και στο πιο σημαντικό βήμα της, καθώς η streaming υπηρεσία Disney+ χαρακτηρίζεται από ασύγκριτο πλούτο και ποικιλία περιεχομένου και αναμένεται να αγαπηθεί. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι, με τις συμφωνίες με τους δύο παρόχους περιεχομένου (HBO  και Disney )που σύναψε  η Vodafone TV, θα διαθέτει πλέον τηλεοπτικό περιεχόμενο κόστους παραγωγής 50 δισεκατομμυρίων ευρώ!

Στην κατηγορία της οικιακής διασκέδασης πλέον η Vodafone TV εξελίσσεται σε ιδιαίτερα υπολογίσιμο παίχτη, διαθέτοντας μια πολύ δυνατή και ολοκληρωμένη πρόταση. Όπως αναφέρουν στελέχη του χώρου, όποιος θέλει να ψυχαγωγηθεί, αποκλείεται να μην εξετάσει και την πρόταση της Vodafone TV. Μέσα από την τηλεοπτική πρόταση της Vodafone TV ο συνδρομητής θα μπορεί να βρίσκει το περιεχόμενο που τον ενδιαφέρει, στην τιμή που θέλει. 

Vodafone TV: ένας λογαριασμός, μία υπηρεσία, μια τιμή

Η εμπορική τιμολογιακή πολιτική είναι ένα κομμάτι που θα ανακοινωθεί σύντομα και υπάρχουν διάφορα σενάρια που εξετάζονται, ωστόσο εκτιμάται ότι προκειμένου ο συνδρομητής να αποκτήσει πρόσβαση στον κόσμο του Disney+ θα υπάρξει κάποια επιβάρυνση πάνω στην σημερινή τιμή της Vodafone TV.

Η εμπειρία του χρήστη

Σε αναβαθμισμένη εμπειρία πλοήγησης μέσα στα διαθέσιμα προγράμματα της Vodafone TV θα βρεθεί σύντομα ο συνδρομητής της υπηρεσίας, αφού μέσα στο  menu interface του θα εμφανίζονται εκτός των άλλων και επιλογές από τα προγράμματα του Disney+. Εφόσον επιλέξει κάποια από αυτά και πατήσει Play, θα μεταφέρεται αυτόματα στην εφαρμογή του Disney+. Παράλληλα, οι πελάτες της Vodafone TV θα έχουν τους δικούς τους κωδικούς εισόδου πρόσβασης στην streaming υπηρεσία Disney+, ώστε να έχουν πρόσβαση από όποια συσκευή επιθυμούν. Σήμερα, εκτός των ιδιοκτησιακών δεκτών, η εφαρμογή Vodafone TV παίζει σε Android TV’s και Android boxes, ενώ στόχος για το 2022 είναι να δοθεί και σε smart tv’s  των εταιρειών της Samsung και της LG.

Σε ποιο κοινό στοχεύει η Vodafone  

Σήμερα, η Vodafone TV αριθμεί περί τους 140.000 συνδρομητές και στοχεύει  μέσα από αυτή τη συνεργασία να ενισχύσει σημαντικά το μερίδιό της στη συνδρομητική αγορά. Τα κοινά τα οποία στοχεύει να προσελκύσει ποικίλλουν. Ωστόσο, σίγουρα οι οικογένειες είναι ένα από αυτά, μιας και το περιεχόμενο της Disney δείχνει να παρουσιάζει υψηλή ανταπόκριση στα μικρότερα αλλά και στα μεγαλύτερα μέλη τους.

Ένα μεγάλο κοινό επίσης είναι και αυτό των συνδρομητών της streaming υπηρεσίας Netflix, που αφενός είναι εξοικειωμένοι με τέτοιου είδους υπηρεσίες, αφετέρου θα θέλουν να δοκιμάσουν και τη νέα αυτή πρόταση.

Τέλος, αναμένονται να εισέλθει στην κατηγορία και ένας σημαντικός αριθμός νέων πελατών.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...