Jump to content

SATLINK ST-8631

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

SATLINK ST-8631

db9493dc4acaae9b7c09bf4d27386824_XL.thumb.jpg.55d0d320c87a1684bb8fc975abbd1a47.jpg

Η εταιρεία TRONIX ανακοινώνει την παραλαβή ενός νέου, πολυλειτουργικού μετατροπέα ψηφιακής τηλεόρασης. Πρόκειται για το SATLINK ST-8631, το οποίο είναι ένα transmodulator που λαμβάνει DVB σήματα και τα αναμεταδίδει σε IP streams ή DVB-T.

Λαμβάνει τις εκπομπές από 2 δορυφορικούς ή επίγειους αναμεταδότες ή συνδυασμό αυτών, επιλέγει τα προγράμματα που χρειαζόμαστε και τα μετατρέπει σε IP stream ή τα επαναδιαμορφώνει σε κανάλι DVB-T, στέλνοντάς το στην έξοδό του προς διανομή. Οι παράμετροί του ρυθμίζονται απευθείας από τα πλήκτρα της πρόσοψης και τη βοήθεια της ενσωματωμένης LCD οθόνης 2,4 ιντσών, ή μέσω σύνδεσης Ethernet από υπολογιστή για γρήγορη διαμόρφωση, ομαδοποίηση πολλαπλών συσκευών σε ένα δίκτυο και εκτέλεση απομακρυσμένης παρακολούθησης. Εξαιρετικό ενδιαφέρον για τα ελληνικά ξενοδοχεία αποτελεί η υποστήριξη διαχείρισης κλειδιών BISS, καθώς εξασφαλίζει την αποκρυπτογράφηση των δορυφορικών καναλιών της ΕΡΤ ή της DIGEA χωρίς την ανάγκη προσθήκης εξωτερικής μονάδας.

TRONIX, τηλ.: 23170-03685.

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...