Jump to content

Σε πλήρη εφαρμογή η αναβάθμιση ίντερνετ του ΟΤΕ και των άλλων παρόχων


Michaeldx

Recommended Posts

  • Μέλος

image.thumb.png.d21df27fbe2a2db672de53d9661413ee.png

Η ΕΕΤΤ απέρριψε τα ασφαλιστικά μέτρα της Vodafone και πλέον ετοιμάζεται για να προχωρήσει στην έγκριση και των υπόλοιπων προγραμμάτων του ΟΤΕ... Έτσι το σχέδιο αναβάθμισης των ταχυτήτων από τον ΟΤΕ βρίσκεται σε πλήρη εφαρμογή και θα ακολουθήσουν και οι άλλοι πάροχοι με την αντίστοιχη έκπτωση που τους προσφέρεται…
Στις περισσότερες περιπτώσεις η διαδικασία θα γίνει αυτοματοποιημένα κεντρικά, χωρίς ο συνδρομητής να χρειαστεί να κάνει τίποτα, με εξαίρεση κάποιες περιπτώσεις που θα χρειαστούν επιπλέον ενέργειες με αντικατάσταση εξοπλισμού router, ενέργειες σε ΚΑΦΑΟ και άλλα...

Εν δυνάμει κάθε συνδρομητής θα αναβαθμιστεί εντελώς δωρεάν στην αμέσως επόμενη εμπορικά διαθέσιμη ταχύτητα, εφόσον είναι τεχνολογικά εφικτό. Έτσι οποιοσδήποτε συνδρομητής με πρόγραμμα “ADSL/24Mbps” θα αναβαθμιστεί σε ταχύτητα έως και “50Mbps” και το ίδιο θα ισχύσει και για τα επόμενα διαθέσιμα πακέτα “VDSL/FTTH των 50Mbps και 100Mbps”. Εάν οποιασδήποτε συνδρομητής βρίσκεται σε εμπορικό πρόγραμμα των “50Mbps” και σε περιοχές που δεν υφίσταται ακόμη δίκτυο οπτικών ινών (έως και το ΚΑΦΑΟ), τότε δεν θα είναι δυνατή η άμεση αναβάθμιση στην αμέσως επόμενη ταχύτητα των “100Mbps”, μέχρι να προχωρήσουν στην περιοχή του τα προβλεπόμενα έργα εγκατάστασης οπτικών ινών (FTTH).
Μετά την ολοκλήρωση αναβαθμίσεων ταχυτήτων, ο ΟΤΕ θα προχωρά στην αντίστοιχη ενημέρωση συνδρομητών μέσω της εφαρμογής “My COSMOTE App”.

Πηγή https://greekdigitaltv.blogspot.com/2022/04/blog-post.html

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...