Jump to content

Nα σταματήσει η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων στο Internet ζητά η Vodafone


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Nα σταματήσει η δωρεάν αναβάθμιση ταχυτήτων στο Internet ζητά η Vodafone

VODAFONE.jpeg.17004ce6f148dfbdce5647c89f9d809c.jpeg

 

Ενώ οι καταναλωτές χάρηκαν με την απόφαση του ΟΤΕ να αναβαθμίσει δωρεάν τις ταχύτητες του σταθερού Internet, ήρθε η παρέμβαση της Vodafone να σταματήσει τη διαδικασία. Η εταιρεία κατέθεσε σχετική επιστολή στην ΕΕΤΤ, η οποία ερμηνεύεται και ως αίτημα λήψης ασφαλιστικών μέτρων για να σταματήσει τη διαδικασία. Σημειωτέων, η ΕΕΤΤ έχει ήδη εγκρίνει περίπου το 1/3 των πακέτων του ΟΤΕ, με αποτέλεσμα η αναβάθμιση να έχει ήδη ξεκινήσει, και να υλοποιείται σε αρκετούς πελάτες, με στόχο να ολοκληρωθεί μέσα στο 2022.

 

Αν και καταναλωτές κι επιχειρήσεις έχουν υποδεχτεί εξαιρετικά θετικά αυτή την πρωτοβουλία του ΟΤΕ, ο ανταγωνισμός δεν φαίνεται να συμφωνεί, καθώς για να μην μείνει πίσω στα μάτια των πελατών του, θα αναγκαστεί να ακολουθήσει. Και αυτό έχει ένα κόστος, σε έσοδα από τη μείωση των τιμών και σε κατασκευή υποδομών. Ο ΟΤΕ είναι διατεθειμένος να το επωμιστεί. Οι εναλλακτικοί, φαίνεται πως όχι. Με κάτι τέτοιες κινήσεις όμως, μένει η χώρα πίσω και καταλήγει να είναι  ουραγός στην Ευρώπη.   Η τελική απόφαση θα ληφθεί από την  Αρχή, η οποία έχει καλέσει όλες τις εταιρείες σε ακρόαση.

Ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσει η λογική, και τελικά κερδισμένος θα βγει ο καταναλωτής.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...