Jump to content

Επιστροφή στα θετικά νούμερα για την Vodafone TV


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Επιστροφή στα θετικά νούμερα για την Vodafone TV

Γράφτηκε από: N.D

49878c64bc3efeaf1287ac7ca78b7527_XL.thumb.jpg.613d7fce956e0e75de04b51de83379ce.jpg

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απώλεια συνδρομητών λόγω της διακοπής των καναλιών Novasports, υπολογίζεται λίγο πάνω από τις 21.000.

Σε θετικά νούμερα έχει επιστρέψει τους τελευταίους μήνες η Vodafone TV. Η συνδρομητική IPTV πλατφόρμα, μετά την διακοπή της συνεργασίας της με τα αθλητικά κανάλια Novasports στις 15 Νοεμβρίου, απώλεσε ένα τμήμα των συνδρομητών της, ωστόσο κατόρθωσε να συγκρατήσει τον κύριο όγκο του πελατολογίου της, αποφεύγοντας μεγαλύτερες διαρροές. Απαλλαγμένη πλέον από υποχρεώσεις σε άλλους παρόχους, η Vodafone TV,  κατόρθωσε, προσφέροντας δίκαιες προσφορές στους πελάτες της, να τους πείσει να συνεχίσουν μαζί της. Σύμφωνα με πληροφορίες, η απώλεια συνδρομητών λόγω της διακοπής των καναλιών Novasports, υπολογίζεται λίγο πάνω από τις 21.000. Από τον Δεκέμβριο και μετά όμως η πλατφόρμα γύρισε σε θετικά νούμερα προσελκύοντας νέους συνδρομητές που επιλέγουν να κάνουν focus στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και όχι στο αθλητικό. Πλέον η πλατφόρμα αριθμεί πάνω από 133.000 συνδρομητές.

Η Vodafone TV βρίσκεται  σε προχωρημένο στάδιο συνομιλιών με την HBO max η οποία αναζητά συνεργασίες που θα τη βοηθήσουν στη διείσδυση της στην ελληνική αγορά. Μία επικείμενη συμφωνία με την ΗΒΟ Max θα μεταφραζόταν σε σχεδόν διπλάσιο προσφερόμενο περιεχόμενο (από το σημερινό) σε ταινίες, σειρές, έξτρα παραγωγές παιδικά. Συζητήσεις διεξάγονται παράλληλα και με την streaming υπηρεσία Netflix.   

digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...