Jump to content

Kαι άλλα προγράμματα multistream διαθέσιμα στις 9E

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Kαι άλλα προγράμματα multistream διαθέσιμα στις 9E

Σημαντικές αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στον δορυφόρο Eutelsat 9B, οι οποίες είναι ενδιαφέρουσες για τους τηλεθεατές στην Τσεχική Δημοκρατία και τη Σλοβακία. Ο πάροχος της ουκρανικής πλατφόρμας συνδρομητικής τηλεόρασης Xtra TV απενεργοποίησε έναν άλλο αναμεταδότη σε αυτή τη θέση, επιτρέποντας έτσι τη λήψη ιταλικών προγραμμάτων σε λειτουργία πολλαπλής ροής (multistream).

Οι αλλαγές έγιναν στη συχνότητα 12,111 GHz, την οποία η Xtra TV χρησιμοποιούσε μέχρι στιγμής για τη διανομή των επί πληρωμή προγραμμάτων της. Ο πάροχος Xtra TV σταμάτησε να μεταδίδει τα προγράμματα και ο αναμεταδότης στη δέσμη Βόρεια Ευρώπη + Ουκρανία απενεργοποιήθηκε εντελώς. Η πλατφόρμα Xtra TV έχει μετακινηθεί στο ευρωπαϊκό δορυφορικό σύστημα Eutelsat Hot Bird στις 13° Ε, καθιστώντας τα προγράμματά της διαθέσιμα σε όλη την Ευρώπη.

129.jpg
SportItalia HD – στιγμιότυπο  από τη λήψη του καναλιού  στη λειτουργία multistream

Η ίδια συχνότητα των 12.111 GHz - στο πλαίσιο της τεχνολογίας επαναχρησιμοποίησης συχνοτήτων - χρησιμοποιείται για την περιοχή της Ιταλίας και τη διανομή πολυπλεκτών  διανομής στη λειτουργία multistream. Μετά την απενεργοποίηση της ουκρανικής εκπομπής στην ίδια συχνότητα, έληξε η αμοιβαία παρεμβολή και από τα δύο πακέτα εκπομπής και έτσι είναι δυνατή η λήψη ορισμένων ελκυστικών ιταλικών ιδιωτικών καναλιών εντελώς δωρεάν, χωρίς κάρτα πρόσβασης και συνδρομή. Ωστόσο, προϋπόθεση για τη λήψη είναι ο απαραίτητος τεχνικός εξοπλισμός - αποκωδικοποιητής με υποστήριξη για λειτουργία multistream και διαμόρφωση 16APSK, καθώς και μεγαλύτερο πιάτο σε σχέση με πιο απαιτητική διαμόρφωση και λόγω του ίδιου του σήματος, το οποίο δεν είναι τόσο δυνατό. την περιοχή μας (ΣΣ Τσεχία).

130.jpg
Boing - στιγμιότυπο  από τη λήψη του καναλιού  στη λειτουργία multistream

Η μετάδοση δεν προορίζεται για DTH, ωστόσο, λόγω της διαθέσιμης τεχνολογίας που υποστηρίζει multistream και τη μορφή μετάδοσης FTA, είναι δυνατή η λήψη αυτών των προγραμμάτων. Τα σήματα μπορούν να ληφθούν μέχρι την επόμενη κατάληψη του αναμεταδότη στην "ουκρανική" δέσμη.

131.jpg
TOPcrime - στιγμιότυπο  από τη λήψη του καναλιού  στη λειτουργία multistream

Τα κανάλια που μπορούνε να ενδιαφέρουν είναι τα  La 7 HD, La7d HD, αθλητικά προγράμματα SportItalia HD ή Unire Sat HD, παιδικοί σταθμοί Boing και Cartoonito, ντοκιμαντέρ Focus, κινηματογραφικές ταινίες Cine34 και TOPcrime ή το γαστρονομικό κανάλι Food Network.

132.jpg
Mediaset Italia 2 - στιγμιότυπο  από τη λήψη του καναλιού  στη λειτουργία multistream

Τεχνικές παράμετροι:
• Eutelsat 9B (9 ° E), συχνότητα 12,111 GHz, pole V, SR 31400, FEC 2/3, DVB-SS / 16APSK, multistream, FTA

- stream 1:
La 7, La7d, La 7 HD, La7d HD

- stream 3:
Radio 105 TV, Deluxe 139, TV 243, Tesory Channel, Prima Free, TV 153, Sportitalia, Tele Padre Pio, Unire Sat, Mediaset Italia Due, Fascino TV

- stream 4:
Boing Italia, Cartoonito Italia, 20 Mediaset, TOPcrime, Focus Italia, Cine34, Food Network Italia, QVC Italia

- stream 5:
Sportitalia HD

Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια: Tasos.cz
 

Επεξεργάστηκε από tasos.cz
Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...