Jump to content

28.2E: Ξεκίνησε το χριστουγεννιάτικο μουσικό κανάλι BoXmas. Είναι FTA.

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

28.2E: Ξεκίνησε το χριστουγεννιάτικο μουσικό κανάλι BoXmas. Είναι FTA.

Ο πάροχος της βρετανικής μουσικής τηλεόρασης Box TV,  της εταιρίας The Box Plus Network, αποφάσισε να τιμήσει τις εορτές των Χριστουγέννων που έρχονται. Το The Box ένα από τα θεματικά μουσικά κανάλια του παρόχου παρουσιάστηκε  προσωρινά σαν  BoXma με εορταστικά γραφικά και περιεχόμενο.

Το BoXmas προσπαθεί να δελεάσει το κοινό σε μια υπέροχη προ-χριστουγεννιάτικη ευημερία. Φέρνει στους θεατές τις μεγαλύτερες χριστουγεννιάτικες και χειμερινές επιτυχίες εδώ και πολλές δεκαετίες. Για τους διαφημιστές αυτή είναι μια ευκαιρία να προσεγγίσουν τους θεατές με μια ειδική προσφορά και έμπνευση για δώρα Χριστουγέννων.

154.jpg
BoXmas – στιγμιότυπο  από την λήψη του καναλιού

Το BoXmas μεταδίδει στην αρχική θέση του καναλιού The Box. Επομένως απλώς αναζητήστε τη θέση αυτού του σταθμού, ο επανασυντονισμός δεν είναι απαραίτητος.

Το BoXmas εκπέμπει ελεύθερα (FTA) και χάρη στην ισχυρή ευρωπαϊκή δέσμη του δορυφόρου Astra 2G η μετάδοση είναι διαθέσιμη όχι μόνο στα Βρετανικά Νησιά αλλά και στην Κεντρική Ευρώπη με μικρά πιάτα (από 60 cm).

Εκτός από το BoXmas σε εορταστικό πακέτο μεταδίδεται και η βρετανική έκδοση του MTV Classic. Το κανάλι  ονομάζεται τώρα MTV XMAS. Αυτό το κανάλι είναι κωδικοποιημένο στο Videoguard και είναι διαθέσιμο μόνο σε συνδρομητές του Sky UK.

τεχνικές παράμετροι - BoXmas:
Astra 2G (28,2 ° E), συχνότητα 11,265 GHz, πόλωση H, SR 27500, FEC 2/3, DVB-S / QPSK, FTA

Πηγή: parabola.cz, Επιμέλεια:Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...