Jump to content

Τερματίζουν την εκπομπή τα κανάλια  France 4 και France Ô 

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Τερματίζουν την εκπομπή τα κανάλια  France 4 και France Ô 

Τα κανάλια  France 4 και France Ô  θα κλείσουν στις 9 Αυγούστου του 2020. Η απόφαση αυτή εισήχθη για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2018 και αποτελεί μέρος του σχεδίου αποταμίευσης του δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού οργανισμού France Télévisions, το οποίο σκοπεύει να μειώσει το κόστος κατά 160 εκατομμύρια ευρώ έως το 2022.

Επιπλέον αναμένεται ότι το  Radio France να αποφέρει εξοικονομήσεις έως 20 εκατ. ευρώ ενώ το Arte και το INA επιπλέον 10 εκατ. ευρώ, με συνολική μείωση 190 εκατ. ευρώ.

Το France 4  είναι ένα κανάλι που απευθύνεται στους νέους. Στόχος είναι τώρα να η προσφορά του περιεχομένου να γίνεται σε αυτό το κοινό αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση on-line. Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 η online πλατφόρμα Okoo

122.jpg
Τερματίζουν την εκπομπή τα κανάλια  France 4 και France Ô 

Το France Ô  ασχολείται με τα προβλήματα των εξαρτημένων γαλλικών εδαφών. Και εδώ επίσης η προσφορά του περιεχομένου θα γίνεται  αποκλειστικά σε απευθείας σύνδεση on-line.

Τα κανάλια France 4 και France Ô είναι ευρέως διαθέσιμα στη Γαλλία και αποτελούν μέρος της ψηφιακής επίγειας και δορυφορικής πλατφόρμας. Τα κανάλια  επίσης προσφέρουν οι  καλωδιακοί και IPTV πάροχοι.

Η France Télévisions προσφέρει κανάλια όπως το France 2, France 3, France 4, France 5, France Ô και France Info, επίσης τα τοπικά κανάλια  lLa Premiére και  France 3 Régions. Επιπλέον, έχει μετοχές στα κανάλια TV5 Monde, Arte, Euronews, Africanews και Planet + Crime + Investigation.

Πηγή: satkurier.pl + broadbandTVnews.com, παρουσίαση: parabola.cz, Eπιμέλεια:Tasos.cz
 

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...