Jump to content

Νέο οπτικό LNB από την Digital Innovations


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Νέο οπτικό LNB από την Digital Innovations

 

7703eb18126f177f9769a9d8c7fde3da_XL.thumb.jpg.21e2f970699af0b1f8fb2ab2726155da.jpg

Η τεχνολογία του οπτικού εξοπλισμού στη μεταφορά τηλεοπτικών σημάτων επιτρέπει την μεταφορά δορυφορικών σε πολύ μεγάλες αποστάσεις με ελάχιστες απώλειες ανά χιλιόμετρο. Η λήψη μπορεί να γίνεται από Headend για απόδοση σε οπτική ίνα ή ακόμα και απευθείας από οπτικό LNB. Για την καλύτερη δυνατή λύση σε οπτικό εξοπλισμό, η Digital Innovations ανακοινώνει την διάθεση του νέου οπτικού LNB.

Πολύ απλό στη λογική του, το LNB μπορεί να ρυθμιστεί μέσω της Universal εξόδου του, ωστόσο η μαγεία κρύβεται στην οπτική έξοδό του, όπου μεταφέρονται και οι 4 πολώσεις ενός δορυφόρου σε πολύ μεγάλες αποστάσεις μέσω οπτικής ίνας.

Τα σήματα καταλήγουν στους μετατροπείς, οι οποίοι δέχονται την οπτική ίνα και παρέχουν ξανά σήμα RF για τοπική διανομή με συμβατικά μέσα (ομοαξονικό καλώδιο, πολυδιακόπτες). Οι δυνατότητες όμως δε σταματούν εδώ, αφού η οπτική ίνα που παρέχει το οπτικό LNB, μπορεί να διακλαδωθεί μέσω του ενός Optical Splitter σε 64 εξόδους επιτρέποντας την διανομή τους σε 64 ανεξάρτητους χρήστες, αντί για 32 που είχαν τα προηγούμενα οπτικά LNB.

Digital Innovations, τηλ.: 0031-13-5073831.

Αναδημοσίευση από digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...