Jump to content

Την έβδομη άδεια “βλέπει” η United Group

Αξιολογήστε το θέμα


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

Την έβδομη άδεια “βλέπει” η United Group

22/06/2021

NOVA-DIGITAL-PRESS-EVENT-PHOTO.thumb.jpg.bfcf9fb540523afefdbdee1a4544a931.jpg

Νέα σύγκρουση αναμένεται στην τηλεόραση. Η United Media επιβεβαίωσε εμμέσως το ενδιαφέρον της για να μπει στην αγορά της ελεύθερης τηλεόρασης. Η CEO της United Group Βίκτορια Μπόκλαγκ αναφέρθηκε στη διάταξη που προστέθηκε στον «νόμο Πέτσα – Λιβάνιου» και απαγορεύει (!) με κάθε τρόπο την απόκτηση καναλιού ελεύθερης μετάδοσης από εταιρεία ή μετόχους που σχετίζονται με αδειούχο φορέα συνδρομητικής τηλεόρασης.

Εδώ και έναν χρόνο η United Group, που έχει παρουσία στα Βαλκάνια στην ελεύθερη τηλεόραση, έχει συζητήσει με σταθμό εθνικής εμβέλειας για το ενδεχόμενο της απόκτησης του ελέγχου ή της πλήρους εξαγοράς, όπως και με ένα ακόμη, πολύ μεγαλύτερο δίκτυο. «Στην περίπτωση της Κροατίας υπήρχε μια ανάλογη περίπτωση απαγόρευσης και τώρα αναγκάστηκε να την αλλάξει», είπε χαρακτηριστικά η Βικτόρια Μπόκλαγκ, προϊδεάζοντας για τις επόμενες κινήσεις της United Group. Το ζήτημα της επίμαχης διάταξης του άρθρου 43 του ν. 4779/2021 έχει ήδη απασχολήσει το επιτελείο της UNited Group και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα για την αντιμετώπιση του ζητήματος. Η United Group θέλει να έχει μερίδιο και λόγο όχι μόνο στα αθλητικά αλλά και στην ενημέρωση και στην ψυχαγωγία, ενώ υπάρχει πάντοτε η συγκυρία της έβδομης ελεύθερης άδειας εθνικής εμβέλειας γενικού περιεχομένου ενημερωτικού προγράμματος. Για την άδεια αυτή υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλο πρόσωπο με φιλοδοξίες για την τηλεόραση.

www.typologies.gr

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...