Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 29, Δεκεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 29, Δεκεμβρίου 2018 O Edision Mini Argus 2in1 Combo που τον εδωσες στον ξαδερφο σου ειναι πολυ καλος δεκτης Γιαννη. Μαλιστα οποιος εχει τετοιον δεκτη μπορει ανετα στις 39Ε να δει τα καναλια της ΕΡΤ, υπαρχει αναβαθμιση για την ληψη της ΕΡΤ στις 39Ε. Ο Γιαννακης μας στην Γερμανια (ioannis) εχει τον Edision Mini Argus 2in1 Combo και εχει σωθει, θα βλεπει τα κρατικα καναλια και μετα τις 31/1/2019 που σταματαει να τα μεταδιδει η ΕΡΤ απο τις 3.1 μοιρες Ανατολικα. Η φιλη σου που αγορασε τον ΑΜΙΚΟ 8250, εκανε καλα που το αγορασε, ειναι πολυ καλο μηχανημα οπως ολα τα ΑΜΙΚΟ. Απο τα χερια μου περασαν πολλα ΑΜΙΚΟ, με ολα ημουνα ευχαριστημενος και εχω τωρα στην κατοχη μου 4 δέκτες ΑΜΙΚΟ ολοι ειναι υπεροχοι δεκτες. Μονο με ενα ΑΜΙΚΟ ειχα προβλημα απο την 1η στιγμη που τον αγορασα , ητανε ο Amiko-Neo-Combo-SE, οποτε αμεσως μολις ειδα τα προβληματα που παρουσιασε τον γυρισα πισω και στην θεση του αγορασα 2 επιγειους δεκτες DVBT/T2/H.265. Την ολη μου ασχημη εμπειρια με τον Amiko-Neo-Combo-SE την αναφερω εδω: -Amiko-Neo-Combo-SE-kodek-HEVC-H-265-DVB-S2-DVB-T2-DVB-C 1
Μέλος transporter245 Δημοσίευσε 29, Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσίευσε 29, Δεκεμβρίου 2018 Η Αλήθεια είναι ότι κάποιοι δέκτες είναι φοβεροί, Κάνουν παπάδες που λένε! Υπάρχουν όμως κάποια μοντέλα, που είναι άστα να πάνε. Σε αναγκάζουν να τους μισήσεις. Αυτό είχα πάθει με ένα DM που είχα παλιά, και ευτυχώς που ήταν ο Τάκης μας και τον κράτησα λίγο περισσότερο. Αλλιώς θα τον έστελνα στα σκουπίδια, και δεν με ένοιαζαν τα πολλά λεφτά για εκείνη την εποχή που έδωσα. Ο καλύτερος δέκτης που είχα ήταν ο Edision Mini Argus! Και φυσικά ο πρώτος μου δέκτης samsung dsr 9500 via ci !!
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 29, Δεκεμβρίου 2018 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 29, Δεκεμβρίου 2018 Γιάννη φευγω απο το φορουμ. Χαρηκα που τα ειπαμε σημερα . Να περασεις αγορι μου καλα στην Πολη, σου ευχομαι Ευτυχισμενο και Χαρουμενο το Νεο Ετος, παντα με χαρα και υγεια. Θα σε περιμενουμε στην ομορφη παρεα μας οταν με το καλο γυρισες. Παντα φιλικα Τάσος απο Τσεχια Tasos.cz 1
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 11, Ιανουαρίου 2020 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 11, Ιανουαρίου 2020 Για όσους έχουνε δέκτες ΑΜΙΚΟ 8265 όλα τα Firmware που βγήκανε μέσα στο 2019 και μέχρι σήμερα είναι τα εξής: FW 1.3.63 (12.02.2019) - Βελτιωμένες λειτουργίες - Παίζει τα κανάλια της ΕΡΤ στις 39Ε FW 1.3.75 (11.05.2019) - Βελτιωμένη λειτουργία του card reader FW 1.3.87 (02.07.2019) - YouTube FW 1.3.88 (09.07.2019) - Το πρόβλημα στο YouTube έχει διορθωθεί
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 11, Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσίευσε 11, Ιανουαρίου 2020 Βάλε αν μπορείς και τα αντίστοιχα λίνκ για να μπορεί κάποιος να τα βρεί εύκολα.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 12, Ιανουαρίου 2020 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 12, Ιανουαρίου 2020 Σημειωσα απλα τις εκδοσεις που διαβασα στο ιντερνετ οτι υπαρχουνε για τον ΑΜΙΚΟ 8265+. Δεν ξερω τα λινκ, αν τα ξερεις εσυ Γιαννάκη τοτε βαλε τα.
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 12, Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσίευσε 12, Ιανουαρίου 2020 Βρήκα αυτά εδώ για δέκτες ΑΜΙΚΟ : https://www.sat-support.tv/?a=downloads&dir=2
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 12, Ιανουαρίου 2020 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 12, Ιανουαρίου 2020 O ΑΜΙΚΟ 8265+ συνδεόμενος με το Ιντερνετ διαθέτει το πιο αξιόπιστο webTV από όλους τους δορυφορικούς μου δέκτες. Είναι ο μόνος δορυφορικός δέκτης μου που διάβασε αμέσως την webtvlist με τα free greek tv channel. Κάποτε μου έπαιξε 100 ελεύθερα IPTV ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια βλέπε συνημμένη Φώτο. 1
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2025 Συγγραφέας Μέλος Δημοσίευσε 4, Απριλίου 2025 Μήπως βγήκε νέα αναβάθμιση για τον ΑΜΙΚΟ COMBO 8265+ ? Ο δεύτερος καταξιωμένος δορυφορικός δέκτης μου ΑΜΙΚΟ COMBO 8265+ παίζει όλα τα κανάλια της ΕΡΤ σε ΗD ποιότητα εκτός της ERT3 HD που δεν την ανοίγει. Επίσης παίζει όλα τα κανάλια της DIGEA αλλά μόνο σε SD ανάλυση. Μήπως βγήκε νέα αναβάθμιση για τον ΑΜΙΚΟ COMBO 8265+ που να ανοίγει τα κανάλια της DIGEA και σε ΗD ποιότητα και επίσης το κανάλι ΕRT3 HD? Μήπως μπορεί να μας διαφωτίσει ο παντογνώστης φίλος μας Γιαννάκης πρώην Ελληνογερμανός και τώρα πλέον καθαρόαιμος Έλλην εν Ελλάδι? Χαχαχα...
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα