Μέλος ioanis Δημοσίευσε 21, Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 21, Οκτωβρίου 2019 Επιτέλους πήρε ένα .....τέλος το πρόβλημα σου και έτσι θα μπορείς να έχεις περισσότερη παρουσία και εδώ μέσα όταν βέβαια σου το επιτρέπει η δουλειά σου.
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 23, Οκτωβρίου 2019 Συγγραφέας Super Συντονιστής Δημοσίευσε 23, Οκτωβρίου 2019 Στής 21/10/2019 καί ώρα 5:38 ΜΜ, Ο ioanis έγραψε Επιτέλους πήρε ένα .....τέλος το πρόβλημα σου και έτσι θα μπορείς να έχεις περισσότερη παρουσία και εδώ μέσα όταν βέβαια σου το επιτρέπει η δουλειά σου. Θα κανω ότι μπορώ!
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 23, Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 23, Οκτωβρίου 2019 Να σε ρωτήσω κάτι..... το πάγιο για τον μήνα Οκτώβριο θα το πληρώσεις ολόκληρο ή θα πληρώσεις αναλογικά για της υπόλοιπες ημέρες μια και το τηλέφωνο δεν το έχεις από την αρχή του μήνα ;
Super Συντονιστής Δημητρης Δημοσίευσε 24, Οκτωβρίου 2019 Συγγραφέας Super Συντονιστής Δημοσίευσε 24, Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Στής 23/10/2019 καί ώρα 10:52 ΠΜ, Ο ioanis έγραψε Να σε ρωτήσω κάτι..... το πάγιο για τον μήνα Οκτώβριο θα το πληρώσεις ολόκληρο ή θα πληρώσεις αναλογικά για της υπόλοιπες ημέρες μια και το τηλέφωνο δεν το έχεις από την αρχή του μήνα ; Μπα δεν νομιζω να συμβεί κάτι τετοιο, λογικά θα πάει ανάλογα της ημέρες. Το καλό σε ολη την ταλαιπωρία ειναι οτι έχουν δεχτεί την ένστασή μου ότι αφορα τους λογαριασμούς που δεν δούλευε η υπηρεσία. Με ενημέρωσαν οτι από τα 105 ευρώ που ειναι συνολικά να πληρώσω για το παλιό νούμερο, θα επιστραφούν στον τελικό λογαριασμό περιπου 80 ευρώ. Και σε αυτά θα γινει συμψηφισμός με το νέο νούμερο. Περίπου θα πληρώσω 45-50 ευρώ αντί 150. ΥΣ. Yπαρέχει τελικά vdsl στην περιοχή μου αλλα το κόστος ειναι 10 ευρώ παραπάνω, κάπου στα 33 τον μήνα με απεριόριστα αστικά - υπεραστικά 350 λεπτά προς κινητά και internet εγγυημένα έως 45mbps. Αλλα θα το αναβάλω για αργότερα ίσως με τον άλλο χρονο αν εχω καλύτερα οικονομικά. Επεξεργάστηκε 24, Οκτωβρίου 2019 από Pd1
Μέλος ioanis Δημοσίευσε 25, Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 25, Οκτωβρίου 2019 Φίλε μου Pd1 υποφέρεις και συ από αυτή την χρόνια ασθένεια την λεγόμενη ......φραγγασθένεια.... άστα να πάνε...μακάρι το επόμενο έτος να καλυτερέψουν τα πράγματα για όλους.
Μέλος tasos.cz Δημοσίευσε 30, Οκτωβρίου 2019 Μέλος Δημοσίευσε 30, Οκτωβρίου 2019 Ολοι απο την ιδια "φραγκοασθένεια" υποφερουμε, αλλος λιγοτερο, αλλος περισσότερο
Recommended Posts
Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε για έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας.
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣυνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό? Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα