Jump to content

Χωρίς χρέωση η γραμμή καταναλωτή 1520 από την Wind


ioanis

Recommended Posts

  • Μέλος

06/04/2021

Χωρίς χρέωση η γραμμή καταναλωτή 1520 από την Wind

418c94202ed7db55a833fa0b6fb4eea4_XL.thumb.jpg.eaa80314162a24d1a6b35864a5898205.jpg

Η WIND Ελλάς, ανταποκρινόμενη άμεσα στο αίτημα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, παρέχει χωρίς χρέωση ήδη από 15/02/21 τις κλήσεις των συνδρομητών της που καλούν από σταθερό ή κινητό προς την γραμμή καταναλωτή 1520.

Η γραμμή καταναλωτή 1520 της Γενικής Διεύθυνσης Προστασίας Καταναλωτή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή είναι εξαιρετικά χρήσιμη στο πλαίσιο της ενημέρωσης και αυξημένης προστασίας του καταναλωτικού κοινού και των επιχειρήσεων κατά την περίοδο που ισχύουν τα μέτρα περιορισμού της διασποράς της πανδημίας.digitaltvinfo.gr

Link to comment
Share on other sites

  • Super Συντονιστής

Αυτο το πραγμα με την χρέωση σε τετραψήφια και πενταψήφιο νούμερα εχει καταντήσει αηδία. Πρέπει επιτέλους να τα απαγορεύουν η να ειναι free. Tι να πεις, από ΔΕΗ? απο εναλλακτικούς παρόχους ρεύματος?? απο εταιρίες σταθερής και κινητής? απο ασφαλιστικές εταιρίες? Ολοι έχουν με 4-5 νούμερα τηλεφώνα.

Στην δε ΔΕΗ όταν είχα ένα θέμα με τον λογαριασμό μου, έπρεπε να πάρω 4-5 φορες τηλέφωνο και να περιμένω στην αναμονή να πιάσω γραμμή. Ο λογαριασμός σταθερού οταν ήρθε ήταν 20 ευρώ επι πλέον. Γιατί τους τα χρώσταγα και δεν το ήξερα?  Γιατί ως γνωστόν, αυτά τα νούμερα αν έχεις πρόγραμμα με απεριόριστα αστικά - υπεραστικά, δεν ισχύει το χωρείς χρέωση. Είναι γελοίοι που βρήκαν μια ακόμα ευκαιρία για έξτρα χρέωση. :mad:

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...