Jump to content

Το γαλλικό Canal + αγοράζει τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας Skylink

Αξιολογήστε το θέμα


tasos.cz

Recommended Posts

  • Μέλος

Το γαλλικό Canal + αγοράζει τον ιδιοκτήτη της πλατφόρμας Skylink

750576-top_foto1-us0wr.jpg?1558985414

Η εταιρία Vivendi, ιδιοκτήτης της Γαλλικής συνδρομητικής τηλεόρασης Canal + αγοράζει τον εκ Λουξεμβούργο πάροχο M7 Group ο οποίος στις αγορές της Τσεχίας και της Σλοβακίας εκμεταλλεύεται τη δορυφορική και διαδικτυακή τηλεόραση Skylink. Με την εξαγορά αυτή η Canal + επεκτείνεται σε επτά νέες αγορές στην Ευρώπη.

Ο Όμιλος Canal + ανακοινώνει την εξαγορά του ομίλου M7 Group της μεγαλύτερης ανεξάρτητης Εταιρείας Pay-TV της Ευρώπης - Ειδικότερα στη Μπενελούξ και την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Ο όμιλος M7 ανήκει στην Astorg, το κορυφαίο ιδιωτικό όμιλο της Ευρώπης. Η εξαγορά υπόκειται στην έγκριση των ευρωπαϊκών ρυθμιστικών αρχών.

skylink-v3.gif
Logo της Skylink που ανήκει στον πάροχο M7 Group 

 

Το Canal + είναι φορέας συνδρομητικής τηλεόρασης στη Γαλλία, την Πολωνία και την Ελβετία, ενώ ο Όμιλος M7 Group  παρέχει συνδρομητική τηλεόραση στην Ολλανδία, το Βέλγιο, την Τσεχική Δημοκρατία, τη Σλοβακία, την Αυστρία και χάρη στην πρόσφατη απόκτηση επίσης στην Ουγγαρία και τη Ρουμανία μετά την απόκτηση της UPC DTH (δορυφορικές πλατφόρμες freeSAT, UPC Direct, Focus Sat).

canal-plus-m7-group.jpg
Χάρτης  αρ.1 - Αγορές του Canal+ και του M7 Group

Ο Όμιλος M7 διανέμει τοπικά και διεθνή προγράμματα μέσω δορυφόρου και OTT πλατφορμών και έχει πάνω από 3 εκατομμύρια συνδρομητές. Το Canal + κατέβαλε για τον όμιλο M7 ελαφρώς πάνω από 1 δισ. Ευρώ με κύκλο εργασιών άνω των 400 εκατ. Ευρώ και κερδοφορία αποδεκτή από τις εταιρείες Canal + και Vivendi.

Το Canal + επενδύει πάνω από 3 δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο σε περιεχόμενο. Το Canal + έχει επενδύσει σε πρωτότυπο περιεχόμενο - παραγωγή διεθνώς αναγνωρισμένων σειρών. Ο όμιλος STUDIOCANAL είναι σημαντικός παράγοντας στην παραγωγή ευρωπαϊκών ταινιών και σειρών στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία, την Ισπανία και τη Σκανδιναβία. Είναι επίσης ο ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης κινηματογραφικής βιβλιοθήκης στον κόσμο με περισσότερους από 6.000 διεθνείς τίτλους.

Πηγή: parabola.cz+novinky.cz, Επιμέλεια: Tasos.cz

Link to comment
Share on other sites

Μπές στην κουβέντα!

Μπορείτε να δημοσιεύσετε τώρα και να εγγραφείτε αργότερα. Εάν έχετε λογαριασμό, Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε με τον λογαριασμό σας.

Επισκέπτης
Απάντηση

×   Τοποθετείται ως πλήρες κείμενο.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Το προηγούμενο περιεχόμενό σας έχει αποκατασταθεί.   Διαγραφή editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...